22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με… συνταγή Φερεντσβάρος η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μακάμπι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τον πρώτο αγώνα για την φάση των «16» του Conference League απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ (07/03, 19:45, Cosmote Sport 3HD) και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει καταλήξει σε… πλάνο νίκης! Ο Ισπανός τεχνικός εμπιστεύεται τους 11 ποδοσφαιριστές που του έφεραν το «διπλό» στην Ουγγαρία κόντρα στη Φερεντσβάρος και επιθυμεί η ομάδα του να πάρει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς την άλλη Πέμπτη (14/03, 22:00).

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι φυσικά στην κορυφή της επίθεσης, με τους Κώστα Φορτούνη, Αντρέ Όρτα και Ντανιέλ Ποντένσε να παρατάσσονται από πίσω του. Ο Τσικίνιο με τον Σαντιάγκο Έσε είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ η 4άδα στην άμυνα αποτελείται από τους Φρανσίσκο Ορτέγκα, Νταβίντ Κάρμο, Παναγιώτη Ρέτσο και Ροντινέι. Κάτω από τα δοκάρια είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Από την άλλη μεριά, χωρίς προβλήματα παρουσιάζεται η Μακάμπι Τελ Αβίβ, της οποίας οι οπαδοί επιτέθηκαν σε έναν αλλοδαπό στο Σύνταγμα το μεσημέρι της Πέμπτης (07/03), στην πορεία τους προς το «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Έραν Ζάχαβι είναι στην «αιχμή του δόρατος», με τον Ισραηλινό να είχε σκοράρει και τα 4 γκολ της Αϊντχόφεν απέναντι στον Ολυμπιακό στα νοκ-άουτ του Europa League το 2021.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:Ολυμπιακός (Χ. Λ. Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης, Ορτέγκα, Κάρμο, Ρέτσος, Ροντινέι, Τσικίνιο, Έσε, Φορτούνης, Όρτα, Ποντένσε, Ελ ΚααμπίΜακάμπι Τελ Αβίβ (Ρ. Κιν): Μισπάτι, Ρεβίβο, Σαμπορίτ, Νατσμιάς, Σαχάρ, Φαν Οβερίμ, Πέρετζ, Κανιτσόφσκι, Μίλσον, Νταβίντα, Ζαχάβι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό