22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θρίαμβος στο Μεξικό και 10ος τίτλος

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε ιδανικά την επιστροφή του στα κορτ, καθώς κατέκτησε το 250άρι τουρνουά «Los Cabos Open», που διεξήχθη στο Μεξικό, επικρατώντας του Αυστραλού, Αλεξ Ντε Μινόρ με 6-3, 6-4.

Αυτός είναι ο πρώτος τίτλος του Ελληνα πρωταθλητή μέσα στο 2023 και ο 10ος στην καριέρα του, ενώ με αυτήν την επιτυχία από αύριο (7/8) θα βρίσκεται στο Νο 4 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο «Tsitsifast» δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ντε Μινόρ (Νο 19 στον κόσμο) και μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένος να κατακτήσει το τρόπαιο. Στο πρώτο σετ, οι δύο τενίστες έκαναν από ένα break σχετικά νωρίς, με τον Τσιτσιπά να προηγείται 3-2 και 4-3. Στο όγδοο game ο Τσιτσιπάς «έσπασε» ξανά το σερβίς του Αυστραλού και αφού προηγήθηκε 5-3, έφθασε στην κατάκτηση του σετ, μετά από 39 λεπτά.

Το δεύτερο σετ ήταν λίγο πιο… ανταγωνιστικό, όμως ο Ελληνας πρωταθλητής έκανε break στο πρώτο και στο ένατο game, ενώ ο Ντε Μινόρ «απάντησε» στο έκτο game «σπάζοντας» το σερβίς του Τσιτσιπά, ο οποίος έφθασε με σχετική άνεση στην επικράτηση, μετά από 48 λεπτά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό