16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κάλεσμα για τις εκλογές της 10ης Δεκεμβρίου 2023

Ειδήσεις Ελλάδα

ΚΑΛΕΣΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Στις 10 Δεκεμβρίου 2023 καλούμαστε να εκλέξουμε τους νέους αιρετούς εκπροσώπους μας για την επόμενη τετραετία.

Η Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασία Οικονομολόγων (Π.Δ.Σ.Ο.) είναι εκείνη η παράταξη στο χώρο του επιστημονικού κινήματος και ιδιαίτερα στο χώρο των Οικονομικών Επιστημών που με ευθύνη και συνέπεια δρα πάνω από 45 χρόνια.

Είναι η παράταξη που κινητοποιούσε τους Οικονομικούς Επιστήμονες πριν θεσμοθετηθεί το ΟΕΕ γιατί τους ένωνε η ανησυχία και η ανάγκη να αποκτήσουν ενιαία θεσμική έκφραση.

Οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι της ΠΔΣΟ στην Κεντρική Διοίκηση και στις Τοπικές Περιφερειακές Διοικήσεις είναι εκείνοι που πρωτοστατούσαν τους στρατηγικούς στόχους προκειμένου να ισχυροποιηθεί το ΟΕΕ στην κοινωνία στην οικονομία και στους οικονομικούς επιστήμονες.

Η ΠΔΣΟ θα συνεχίζει να αγωνίζεται με τόλμη με συνέπεια με υπευθυνότητα και στην νέα τετραετία για να υλοποιηθούν στόχοι που οι ίδιοι οι συνάδελφοι έχουν θέσει.

Η ΠΔΣΟ σας ζητά στις εκλογές να υπερψηφίσετε τα ψηφοδέλτια της όπου  συμμετέχουν έμπειρα και αξιόπιστα στελέχη ικανά να συνεχίσουν τον δύσκολο αγώνα για το ΟΕΕ.

Οι υποψήφιοι της ΠΔΣΟ για την Τοπική Διοίκηση είναι:1) Γούλας Ανδρέας2) Καραγιάννης Σπυρίδων3) Κολιοπάνος Χρήστος4) Κρανάς Αναστάσιος5) Κωλέτσης Ανδρέας6) Μάγκος Χρήστος7) Μαγκούτης Θωμάς8) Μπαλτζώης Απόστολος9) Μπάρμπας Γεώργιος10) Πατούνας Ιωάννης

Οι υποψήφιοι της ΠΔΣΟ για τη Κεντρική Διοίκηση (ΣτΑ) είναι:1) Γούλας Ανδρέας2) Κολοβός Βάιος3) Κωλέτσης Ανδρέας4) Παπακώστας Δημήτριος5) Τσακανίκας ΝικόλαοςΣτις 10 Δεκεμβρίου ψήφισε την παράταξη της προσφοράς της προοπτικής και της συνέχειας. Ψήφισε υπευθυνότητα συνέπεια αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα.

Ψήφισε ΠΔΣΟ για να γίνει το ΟΕΕ πιο δυνατό πιο χρήσιμο και να ανήκει σε όλα τα μέλη του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό