18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αδιανόητοι Μπακς, έκαναν ιστορικό 1ο ημίχρονο με 18 τρίποντα για 82 πόντους

Ειδήσεις Ελλάδα

Το απόγευμα της Κυριακής (17/03, 20:00 ώρα Ελλάδος) οι Μιλγουόκι Μπακς υποδέχονταν τους Φοίνιξ Σανς χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ένεκα ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν στον ιγνυακό τένοντα του αριστερού ποδιού. Ο «Greek Freak» προσπάθησε να δοκιμάσει το πόδι του στην προθέρμανση όμως εν τέλει προτιμήθηκε να μείνει με πολιτικά στον πάγκο.

Ωστόσο, αυτό όχι μόνο δεν επηρέασε την ομάδα του Ουισκόνσιν αλλά βρήκε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει τις εκτελεστικές της αρετές από την περιφέρεια, πραγματοποιώντας ασύλληπτη εμφάνιση στο πρώτο μέρος με την ομάδα της Αριζόνα. Πιο συγκεκριμένα, το Μιλγουόκι πήρε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου όντας μπροστά με 22 πόντους διαφορά, έχοντας δεχτεί 60 πόντους αλλά βάζοντας 82 σε μια απίθανη συγκομιδή.

Όμως, αυτό που έκανε ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση είναι τα σουτ τριών πόντων που πέτυχαν τα «Ελάφια» τα οποία βρήκαν στόχο από τα 7.25μ. δεκαοκτώ φορές. Οι Μιλγουόκι Μπακς πέτυχαν 18 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο, ισοφαρίζοντας το σχετικό all-time ρεκόρ για τα περισσότερα εύστοχα σουτ σε ένα ημίχρονο, ρεκόρ που είχαν ήδη σημειώσει οι Πέισερς τον περασμένο Νοέμβριο απέναντι στους Χόρνετς, οι Σανς κόντρα στους Ρόκετς τον Απρίλιο του 2021 αλλά και οι Τζαζ απέναντι στους Μάτζικ τον ίδιο μήνα του ίδιου έτους.

Για την ιστορία, οι Μπακς πέτυχαν 18 τρίποντα σε 27 προσπάθειες, ενώ τουλάχιστον δύο παίκτες είχαν ευστοχήσει δύο φορές. Πρόκειται για τον Μπόμπι Πόρτις που είχε 5/5 και 25 πόντους, τρία είχε ο Μπίσλι και από δύο ο Λίλαρντ (είχε και 12 ασίστ), ο Κράουντερ, ο Λόπεζ και ο Μίντλετον. Δείγμα της απίθανης επιθετικής τους παραγωγικότητας, οι συμπαίκτες του Giannis είχαν ήδη μοιράσει 18 ασίστ για μόλις 3 λάθη στο πρώτο 24λεπτο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό