15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μεγάλη χορηγία 1εκ. του Ιδρύματος «Ανδρέας Μεντζελόπουλος» στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Ειδήσεις Ελλάδα

Με ιδιαίτερη χαρά το Πανεπιστήμιο Πατρών πληροφορήθηκε την πρόταση της νέας μεγάλης χορηγίας του Ιδρύματος «Ανδρέας Μεντζελόπουλος», ύψους 1.000.000 ευρώ για 3 χρόνια, με σκοπό να ενισχυθούν οι εργαστηριακές εκπαιδευτικές υποδομές των Ακαδημαϊκών Τμημάτων στα οποία χορηγούνται και oι υποτροφίες «Ανδρέας Μεντζελόπουλος» για σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Με τη νέα αυτή χορηγία το Ίδρυμα «Ανδρέας Μεντζελόπουλος» αποσκοπεί στη βελτίωση της ποιότητας των σπουδών των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών, με την ανανέωση του εργαστηριακού εξοπλισμού που είναι ανενεργός ή ξεπερασμένος. Ταυτόχρονα θέλει να ενθαρρύνει την ακαδημαϊκή κοινότητα να επιδιώξει να προσελκύσει και άλλους δωρητές για τον ίδιο σκοπό. Η διαδικασία αξιοποίησης της δωρεάς έχει καθοριστεί από τον Δωρητή.

Η ευαισθησία και η αλληλεγγύη του Ιδρύματος «Ανδρέας Μεντζελόπουλος» απέναντι στην εκπαίδευση και την κοινωνία αποδεικνύονται για μία ακόμη φορά με την νέα μεγάλη αυτή χορηγία, με την οποία συνεχίζεται η παράδοση των μεγάλων ευεργετών, που όπως συνέβαινε και στο παρελθόν στην Ελλάδα, οι μεγάλοι ευεργέτες φάνηκαν πολύ περισσότερο σε δύσκολες εποχές, όπως είναι και η σημερινή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό