15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Όταν θα χάνουμε φταίω εγώ, όταν κερδίζουμε θα νικάτε εσείς»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Φατίχ Τερίμ έφτασε στην Αθήνα το μεσημέρι της Τετάρτης (27/12) για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και το απόγευμα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση. Ο Τούρκος τεχνικός μίλησε για πρώτη φορά στους παίκτες του, όπου και τους ζήτησε να τα δίνουν όλα στο πρωτάθλημα και να παίζουν σαν οικογένεια.

Ακόμη, ανακοίνωσε μια μεγάλη αλλαγή. Οι παίκτες θα μένουν στα σπίτια τους με τις οικογένειες τους τις παραμονές των αγώνων και όχι σε ξενοδοχείο, όπως συνήθιζαν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Καλησπέρα σε όλους. Έγιναν τα πάντα πολύ γρήγορα. Πριν 2 μέρες ήρθε ο πρόεδρος και με βρήκε και σήμερα κάνω μαζί σας προπόνηση. Πολλούς από εσάς σας ξέρω, τους υπόλοιπους θα τους μάθω στην πορεία. Θέλω να ξέρετε πως αγαπάω τους παίκτες και πάντα τους προστατεύω στις τοποθετήσεις μου. Αν έχω κάτι να πω θα το κάνω μόνο ιδιωτικά. Γι’ αυτό και δεν θέλω ούτε και να λέγεται τίποτα πίσω από την πλάτη μου.

Η ομάδα είναι η οικογένειά μας. Το να βγεις 2ος δεν είναι επιτυχία. Μόνο η πρώτη θέση υπάρχει. Ακόμη και στη φανέλα που θα επιλέξω θέλω να έχει το νούμερο ένα. Η ομάδα είναι χρόνια εκτός πρωταθλήματος και πρέπει να ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές.

Όταν θα χάνουμε θα φταίω εγώ, όταν θα κερδίζουμε θα νικάτε εσείς. Το πρώτο πράγμα που αλλάζει είναι τις παραμονές των αγώνων να μένετε σπίτια σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Σας εμπιστεύομαι. Το δεύτερο να παίξουμε λίγο διαφορετικά. Με άλλο στιλ. Δεν είναι κάτι που θα έρθει από το διάστημα, θα το δουλέψουμε.

Σας ζητάω κάτι σαν μια χάρη. Να μη δείχνετε τα συναισθήματά σας όταν δεν παίζετε ή γίνεστε αλλαγή. Αυτό με ενοχλεί και με απογοητεύει. Το γραφείο μου είναι πάντα ανοιχτό για ότι σας απασχολεί. Για να γίνουμε πρωταθλητές και να ακούσουμε τη μουσική του Champions League πρέπει να τα δίνουμε όλα και να κερδίζουμε ακόμα και όταν παίζουμε άσχημα.

Ακόμα και αν κάποια στιγμή χάσουμε θα πρέπει να έχουμε παλέψει με όλες μας τις δυνάμεις. Θέλω πολύ να δουλέψω μαζί σας. Όταν ο πρόεδρος με ρώτησε αν είμαι έτοιμος να εργαστώ για τον Παναθηναϊκό του απάντησα αμέσως “ναι” και όλα πήραν το δρόμο τους».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό