20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Όνειρό μου να πάω Eurovision – Θα το πάρει η Μαρίνα Σάττι

Ειδήσεις Ελλάδα

Για το όνειρό της να πάει στην Eurovision, το «Zari» και τη Μαρίνα Σάττι, αλλά και τα ομοφοβικά σχόλια που είχε δεχτεί για ένα τραγούδι της, μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια Marseaux.

Ειδικότερα, η Marseaux, μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», ανέφερε αρχικά: «Όλα μου τα τραγούδια είναι βιώματά μου, ή είναι εμπνευσμένα από ανθρώπους, ειδικά το τελευταίο που λέγεται “Αερόσακος” είναι το πιο βαρύ που έχω γράψει ποτέ».

Για ένα απρόοπτο σκηνικό που της έχει τύχει στη σκηνή, η τραγουδίστρια περιέγραψε: «Μου έχει τύχει να θέλω να κάνω εμετό επειδή ήμουν άρρωστη και σε κομμάτι που δεν τραγούδαγα εγώ. Πήγα πίσω από την σκηνή, έκανα εμετό και ξαναβγήκα κατευθείαν. Έχω πάθει διάφορα».

«Θα το πάρει το Zari»

Στη συνέχεια, για το αν έχει υπάρξει ποτέ τραγούδι άλλου καλλιτέχνη που έχει ζηλέψει, η Marseaux απάντησε: «Δεν ξέρεις πόσο έχω ζηλέψει το “Zari”, πιστεύω ότι θα πάει τάπα. Νομίζω ότι θα το πάρει βασικά. Καλά, εγώ είμαι φαν έτσι και αλλιώς πολύ της Μαρίνας. Θα ήθελα πάρα πολύ να πάω στην Eurovision, είναι όνειρό μου».

Επίσης, αποκάλυψε: «Δέχτηκα πολλά ομοφοβικά σχόλια για το “Βότκα – βύσσινο”, αλλά πολύ λιγότερα από αυτά που πίστευα. Είχα πάθει σοκ με το πόσο αγκάλιασε ο κόσμος αυτό το κομμάτι».

Σχετικά με περίεργες συναναστροφές που είχε με θαυμαστές, η Marseaux θυμήθηκε: «Έχει υπάρξει περίοδος που μια κοπέλα ερχόταν κάθε βράδυ κάτω από το σπίτι μου κι έβαζε τραγούδια μου. Είχα ένα παιδί που μου έστελνε κάθε μέρα για έναν χρόνο που πηγαίνει. Τον γνώρισα μετά σε ένα live και τον ρώτησα: “Εσύ είσαι;”. Και μου είπε ότι δεν πίστευε ότι τα βλέπω».

Κλείνοντας, μίλησε για την τραγουδίστρια με την οποία την έχουν μπερδέψει: «Μια κοπέλα στην Κύπρο με μπέρδεψε με την Daphne Lawrence και ήθελε να της τραγουδήσω το “Αίμα”, δε με πίστευε ότι δεν είμαι εγώ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό