19.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα χρόνια πολλά της ΑΕΚ για τα 100 χρόνια «κιτρινόμαυρης» ιστορίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Ιστορική μέρα για την ΑΕΚ, για την οποία νιώθει περηφάνεια κάθε φίλος της ομάδας. Σαν σήμερα πριν από 100 χρόνια (13/04/1924), ιδρύθηκε η «Ένωση» και το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα είναι κάτι παραπάνω από εορταστικό, με τον σύλλογο να έχει ετοιμάσει μία μοναδική γιορτή στην «OPAP Arena» η οποία θα ξεκινήσει από νωρίς το μεσημέρι.

Η ΠΑΕ, η ΚΑΕ και ο Ερασιτέχνης της ομάδας, φρόντισαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα για χρόνια πολλά. Μία μέρα η οποία προφανώς, αγγίζει τους ΑΕΚτζήδες σε κάθε γωνιά του πλανήτη. 

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ: 

«Εκατό χρόνια δόξας. Εκατό χρόνια αγώνων. Εκατό χρόνια τιμής της Προσφυγιάς. Η ΑΕΚ είναι αιώνια. Η ΑΕΚ γιορτάζει. Η ΑΕΚ ζει τις πιο μεγάλες μέρες της και θέτει στέρεες βάσεις για τον δεύτερο αιώνα της. Χρόνια μας πολλά! Χρόνια πολλά σε κάθε ΑΕΚτζή. 100 χρόνια Μαζί…και είναι μόνο η Αρχή!».

Η ανάρτηση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Μια χρονιά μπορεί να χαθεί. Η υπερηφάνεια μας για τα 100 χρόνια ενδόξου Ιστορίας μας και η ψυχική ανάταση για την τροπαιοφόρο επιστροφή μας στο Μπάσκετ επί Διοικήσεως της Αναγέννησης δεν θα χαθούν ποτέ. Συνεχίζουμε.

Με πίστη. Με υπομονή. Σοφότεροι. Δυνατότεροι. Eίθε οι αθλητές, οι προπονητές και τα στελέχη της Αθλητικής Ενώσεως Κωνσταντινουπόλεως να έχουν επιτυχίες εντός και εκτός γηπέδων, και οι ρέκτες όλων των Τμημάτων να έχουν υγεία και δύναμη ώστε να μεταλαμπαδεύουν το φωτοβόλο μήνυμα των ιδρυτών μας εις τους αιώνας των αιώνων. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, Α.Ε.Κ.».

Η ανάρτηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:

«100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ. 100 χρόνια υπερηφάνειας! 100 χρόνια μεγαλείου! 100 χρόνια κοινωνικής και αθλητικής προσφοράς! 100 χρόνια πιστοί στα ιδανικά και στις αξίες των προγόνων και ιδρυτών μας! 100 χρόνια ιστορίας! Χρόνια Πολλά αιώνια αγάπη μας…».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό