17.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η νέας γενιάς λύση για την φροντίδα των ρούχων

Ειδήσεις Ελλάδα

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει στην CES 2024, το LG Styler, τη νέα προηγμένη λύση της για την φροντίδα των ρούχων. H νέα λύση περιλαμβάνει ένα steamer υψηλής πίεσης, το σύστημα Dynamic Moving Hanger και την τεχνολογία Dual TrueSteam, προσφέροντας ταχύτερο φρεσκάρισμα και στέγνωμα των ρούχων.

Για πρώτη φορά, η σειρά LG Styler ενισχύεται με ένα steamer ατμού υψηλής πίεσης, που αφαιρεί τις ζάρες από τα ρούχα. Οι χρήστες μπορούν απλώς να κρεμάσουν τα τσαλακωμένα ρούχα τους στην πόρτα, και με το steamer, πατώντας απλά ένα κουμπί να αφαιρέσουν τις ζάρες. Χάρη στον ατμό υψηλής πίεσης τα ρούχα μένουν λεία και απαλά.  

Το νέο LG Styler ενσωματώνει το μοναδικό σύστημα Dynamic Moving Hanger, παρέχοντας εξατομικευμένη φροντίδα σε διάφορους τύπους ρούχων. Το νέο σύστημα διαθέτει ενισχυμένο σύστημα απομάκρυνσης της σκόνης και αφαίρεσης οσμών  και μειώνει τις ζάρες με μια κίνηση, μέσω ενός περιστρεφόμενου μηχανισμού. Επίσης, προσφέρει αναβαθμισμένους κύκλους φρεσκάδας, όπως ο κύκλος Fine Dust, με περιστροφή έως και 350 φορές το λεπτό, απομακρύνοντας μεγάλο όγκο σωματιδίων σκόνης από τα ρούχα.

Χάρη στην τεχνολογία Dual TrueSteam της LG, το σύστημα χρησιμοποιεί δύο θερμαινόμενα δοχεία για την παραγωγή ατμού, επιτρέποντας ακριβέστερο έλεγχο της έντασής του. Στον κύκλο για ευαίσθητα υφάσματα, όπως το μετάξι και το κασμίρ, χρησιμοποιείται μόνο ένα από τα θερμαινόμενα δοχεία της συσκευής, παρέχοντας απαλή φροντίδα των υφασμάτων μέσω ενός συστήματος βέλτιστης και ελεγχόμενης ροής ατμού. Επιπλέον, το Dual TrueSteam ενισχύεται με έναν εξειδικευμένο κύκλο υγιεινής του νέου Styler, που διατηρεί τα ρούχα καθαρά εξαλείφοντας πάνω από το 99,99% των μικροβίων και 11 διαφορετικών ειδών επιβλαβών βακτηρίων.

Επιπλέον, η νέα λύση της LG για τη φροντίδα των ρούχων διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα εξαερισμού, προσφέροντας μια λειτουργία αφύγρανσης που μπορεί να συλλέξει έως και 10 λίτρα υγρασίας.

Η πτυσσόμενη πρέσα παντελονιών του νέου Styler, προσφέρει άνεση και εξοικονόμηση χρόνου, κάνοντας τσάκιση χωρίς ζάρες. Επιπλέον, διαθέτει μια οθόνη αφής LCD γρήγορη και εύκολη επιλογή κύκλων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό