18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ελεονώρα Μελέτη: Απαντά πρώτη φορά στις επιθέσεις για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

Ειδήσεις Ελλάδα

Από τη στιγμή που η Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε ότι θα κατέβει ως υποψήφια στις φετινές Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία έχει ξεσπάσει ένας «πόλεμος» εναντίον της εξαιτίας αυτής της απόφασής της.

Η παρουσιάστρια δέχεται χυδαία μηνύματα στα social media και το μεσημέρι της Κυριακής θέλησε να απαντήσει στην επίθεση που γίνεται εις βάρος της με μια μακροσκελή ανάρτηση.

«Πριν από 15-16 χρόνια, διαγνώστηκα ως θύμα χρόνιας συναισθηματικής και ψυχολογικής κακοποίησης, μέσω λεκτικής κ συναισθηματικής βίας, εξαιτίας του συστηματικού διασυρμού της προσωπικότητας μου. Χρειάστηκαν πολλά χρόνια, επώδυνης θεραπείας, πείσμα και πίστη για να μπορέσω να χτίσω ψυχική ανθεκτικότητα και να πιστέψω και πάλι στον εαυτό μου. Σήμερα η ιστορία επαναλαμβάνεται. Όχι απο τα media. Η παθογένεια εντοπίζεται στα κοινωνικά δίκτυα.

Δέχομαι εδώ και λίγες μέρες χυδαία, ανεξέλεγκτη και απροκάλυπτη βία με αφορμή την υποψηφιότητα μου για την ευρωβουλή. Με λένε πόρνη, φασίστρια, δολοφόνο, ακατάλληλη μάνα και δεκάδες άλλους σεξιστικούς κ κακοποιητικούς χαρακτηρισμούς, μου εύχονται καρκίνο, ψόφο και δεκάδες άλλες ευφάνταστες κατάρες, στο πλαίσιο μιας προπαγάνδας που στόχο έχει μέσα από τη δολοφονία χαρακτήρων να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Αυτό το Τέρας της βίας, του μίσους, της κακοποίησης και της χυδαίας κοινωνικής αθλιότητας, είναι ένας από τους λόγους που με έσπρωξε χρόνια τώρα να ασχοληθώ με τα κοινωνικά ζητήματα, εκφράζοντας τους προβληματισμούς μου μέσα από εκπομπές που σήμερα εργαλειοποιούνται ενώ κάποτε εκθειάζονταν, μέσα από βιβλία που έγιναν best seller, μέσα από τη συμμετοχή μου σε οργανωμένες δράσεις χωρίς κανέναν προσωπικό όφελος, και τώρα διεκδικώντας να το κάνω κ μέσα από πιο επισήμους φορείς όπως η ευρωβουλή.

Ως θύμα κακοποίησης, και μάλιστα σε κοινή θέα, με κακοποιητές τόσο αυτούς που επιτίθενται όσο κ εκείνους που το διασκεδάζουν, αλλά κυρίως ως γυναίκα που κατάφερε να βγει από αυτό αλώβητη κ πιο δυνατή, δυναμική, ανθεκτική, αποφασιστική κ ακέραιη, δεν φοβάμαι τίποτα κ κανέναν. Είμαι εδώ, όρθια, υγιής, με εκείνους που με ξέρουν, να με στηρίζουν και να μου δίνουν δύναμη, να προχωρήσω παρακάτω βλέποντας μόνο το στόχο. Το τέρας αυτό, ένα ερμαφρόδιτο αρρωστημένης πατριαρχεία αλλά και εσωτερικευμενου μισογυνισμού ( δυστυχώς κακοποιητές στη προκειμένη είναι κ άντρες κ γυναίκες) εγώ το κοιτάω στα Μάτια, και είναι το ίδιο που δεν θα σταματήσω ποτέ, με κάθε ευκαιρία να πολεμάω, από οποίο ποσοστό και με οποίο μέσο. Καλή Κυριακή!!! Σε όλους» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό