18.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

iPhone 16 Pro: Καυτές φήμες για αποθηκευτικό χώρο 2 TB, μεγάλη μπαταρία και πολλά άλλα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η παρουσίαση της σειράς iPhone 16 απέχει περισσότερο από πέντε μήνες, ωστόσο κάθε μέρα ακούμε και μια νέα φήμη για τις συσκευές που θα έρθουν από την Apple.

Αξιόπιστες εσωτερικές πηγές μοιράστηκαν στο Weibo πληροφορίες για τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max, οι οποίες, μπορεί να έχουν ακουστεί και στο παρελθόν, αλλά τώρα αποκτούν μεγαλύτερη βαρύτητα.

Αρχικά, ένα μεγαλύτερο τηλέφωνο δεν είναι απαραίτητα και ένα καλύτερο τηλέφωνο, ωστόσο μεγάλη μερίδα του καταναλωτικού κοινού θέλει όσο το δυνατόν περισσότερη οθόνη μπορεί να του προσφερθεί.

Έτσι, η Apple απλώς θέλει να δώσει στους ανθρώπους αυτό που θέλουν με ένα iPhone 16 Pro 6,3 ιντσών και το απολύτως τεράστιο iPhone 16 Pro Max 6,9 ιντσών. Αν και δεν είναι τετελεσμένο γεγονός, οι διαστάσεις αυτές ταυτίζονται με τους αριθμούς που αναφέρονται σε προηγούμενες δημοσιεύσεις.

Παράλληλα, επιβεβαιώνεται από νέα πηγή η φήμη ότι οι συσκευές αυτές θα έρθουν με μεγαλύτερη μπαταρία. Ωστόσο δεν αναφέρονται αριθμοί, απλώς σημειώνεται πως η «μεγαλύτερη μπαταρία» της σειράς iPhone 16 Pro αναμένεται να παρέχει «μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που μπορεί να ξεπεράσει τις 30 ώρες».

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα δοκιμών μπαταρίας για τα iPhone 15 Pro και 15 Pro Max, στο απόλυτο καλύτερό τους επίπεδο, οι τρέχουσες συσκευές υπερυψηλής ποιότητας της Apple διαπιστώθηκε ότι μπορούν να διαρκέσουν περίπου 16 και 19 ώρες αντίστοιχα μεταξύ των φορτίσεων, επομένως ένα άλμα στις 30+ ώρες θα μπορούσε σίγουρα να χαρακτηριστεί ως σημαντική αναβάθμιση.

Αναμένονται επίσης μεγάλος αποθηκευτικός χώρος, μεγάλες κάμερες και έντονα χρώματα

Σύμφωνα με τις φήμες αυτές, θα υπάρχει επιλογή 2TB αποθηκευτικού χώρου, χωρίς, όμως, να γίνεται κάποια αναφορά ή εικασία για την τιμή που μπορεί να έχει αυτή η έκδοση.

Μια άλλη μεγάλη αναβάθμιση που προτείνεται για το iPhone 16 Pro Max είναι ένας “προσαρμοσμένος” αισθητήρας εικόνας Sony IMX903 48 megapixel που δεν είναι επίσημος ακόμη. Το iPhone 15 Pro Max χρησιμοποιεί ένα Sony IMX803 ως το κύριο shooter 48MP.

Τέλος, γίνεται αναφορά σε δύο χρωματικές επιλογές για το iPhone 16 Pro που θα μπορούσαν να το διαφοροποιήσουν περαιτέρω από το iPhone 15 Pro.

Ενώ οι επίσημες ονομασίες μάρκετινγκ παραμένουν ασαφείς, αυτές περιγράφονται ως “κίτρινο της ερήμου” και “γκρι τσιμέντου”, που φαίνεται πιθανό να αντικαταστήσουν τις αποχρώσεις Blue Titanium και Natural Titanium.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό