14.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δεν υπερασπίζομαι την Εύα Καϊλή

Ειδήσεις Ελλάδα

«Δεν γνωρίζω την κυρία Καϊλή, δεν μιλάω εκ μέρους της», λέει ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Περικλής Κονδυλάτος βγήκε σήμερα στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και μίλησε για την ανάρτηση που έκανε το σαββατοκύριακο για την Εύα Καϊλή.

«Δεν γνωρίζω την κυρία Καϊλή, δεν μιλάω εκ μέρους της, δεν γνωρίζω την οικογένειά της, δεν έχω το τηλέφωνό της, δεν την ξέρω την γυναίκα. Είπα τη γνώμη μου για το πως συμπεριφέρονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν βλέπουμε ότι κάποιος σφάλει.

Δεν το αμφισβήτησε ποτέ κανείς αυτό. Δεν ξέρω, μήπως έχουν πέσει οι δείκτες νοημοσύνης σε αυτή τη χώρα; Το λέω για όσους έγραψαν από κάτω «γιατί δεν πρέπει να τιμωρηθεί;». Πότε το είπα αυτό;», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Περικλής Κονδυλάτος είπε στη συνέχεια: «Είπα ότι αυτή τη στιγμή η γυναίκα είναι εκεί σαν εκπρόσωπος της Ελλάδας, δεν είναι σαν τον εαυτό της.

Το ξέρουμε ότι έχει γίνει, ότι είναι σφάλμα, το έχει γράψει όλος ο διεθνής τύπος. Δεν μπορεί αν κρυφτεί. Βλέπω να γράφουν κατεβατά για το πόσο τους αδίκησε κάποτε, αυτό είπα, να μιλάς την ώρα που συμβαίνει το κακό.

Να λες ότι τώρα αυτός ο άνθρωπος που είναι στα πάνω του μου έκανε αυτό, δεν είναι ανάγκη να πέσει κάτω και να πούμε ότι τότε ήταν σκύλα.

Αυτά με ενοχλεί σαν άνθρωπο και με πληγώνουν. Δεν υπερασπίζομαι την κυρία Καϊλή. Δεν μιλάω για εκείνη, μιλάω για μία νοοτροπία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό