20.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Δεν είχε πρόβλημα υγείας λέει ο παππούς του νεκρού βρέφους

Ειδήσεις Ελλάδα

Νεκρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου ένα βρέφος 15 μηνών, με τα αίτια της τραγωδίας να ερευνώνται. Το κοριτσάκι έχασε αιφνίδια τη ζωή του, με τους συγγενείς του να κάνουν λόγο για ένα υγιέστατο μωρό.

«Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας το παιδάκι. Στις 14.00 η ώρα μαζί ήμασταν, φάγαμε, παίζαμε. Ρεβίθια φάγαμε το μεσημέρι και δεν ήταν η πρώτη φορά που έτρωγε. Μετά πήγε το πήρε να κλείσει παιδικό σταθμό. Πήγανε σπίτι, της έδωσε γάλα και ήπιε και δεν ξαναξύπνησε. Το έτρεξε στο φαρμακείο και του φωνάξανε έναν γιατρό. Ήρθε το ασθενοφόρο και την πήγε στο νοσοκομείο. Μία χαρά ήταν το μωρό. Δεν έχει πατέρα το παιδί, μόνη της το έκανε η κόρη μου» είπε ο παππούς του βρέφους, μιλώντας στο Mega.

Από την πλευρά του, ο διοικητής του νοσοκομείου της Ρόδου, Σταύρος Τσαντής, όπου μεταφέρθηκε το βρέφος, τόνισε: «Το περιστατικό ήρθε με ΕΚΑΒ συνοδεία της μητρός του 3 του μηνός, απόγευμα, άσφυγμο και με μυδρίαση. Έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από το νοσοκομείο για τουλάχιστον μισή ώρα οι οποίες απέβησαν άκαρπες. Έγινε διασωλήνωση και πάλι δεν έγινε εφικτή η ανάνηψη του παιδιού, μισή ώρα μετά δηλώθηκε ο θάνατός του και ενημερώθηκε η μητέρα παρουσία ψυχολόγου. Έχει γίνει η ιατροδικαστική εξέταση και έχει έρθει και το εγκληματολογικό. Δεν ξέρω τι έχει πει η ιατροδικαστική έκθεση. Το παιδί δε φαινόταν ότι είχε εξωτερικά κάποιου είδους σημάδια κάκωσης, τίποτα τέτοιο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό