20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αλέξης Τσίπρας: Παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ

Ειδήσεις Ελλάδα

Το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, θα δώσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Η παρουσίαση το απόγευμα στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και η παρουσία στην εκδήλωση του πρώην πρωθυπουργού θα έχει το συμβολισμό της στήριξης της προσπάθειας του κόμματος να είναι δεύτερο κόμμα στις Ευρωεκλογές.

Η μάχη απέναντι σε μια κυβέρνηση πρέπει να δοθεί με ενότητα, αναφέρουν στελέχη του που βρίσκονται κοντά στον πρώην πρωθυπουργό που τονίζουν ότι «ο Αλέξης Τσίπρας δεν έλειψε ποτέ από καμία εκλογική μάχη του ΣΥΡΙΖΑ».

Υπενθυμίζεται, ότι σήμερα το απόγευμα θα ανακοινωθεί το σύνολο του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ με τα πέντε ονόματα (σ.σ. τον Δ. Παπανώτα αντικατέστησε ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος) που δεν μπήκαν στη διαδικασία των εκλογών και αποτελούν προσωπική επιλογή του Στ. Κασσελάκη.

Το μείζον όμως θέμα για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι να αποδεχθούν αυτή τη νέα συνθήκη με τον Στέφανο Κασσελάκη στην ηγεσία. Οι θέσεις του πολλές φορές τους ξενίζουν. Ο Γιώργος Τσίπρας, υποψήφιος ευρωβουλευτής, είπε χθες πως δεν εξελέγη αρχηγός για να μεταλλαχθούμε και δήλωσε σοκαρισμένος από την αναφορά περί θαύματος.

Δεν θέλουμε άλλους Κατρουγκαλους είπε ο Βαγγέλης Αντώναρος, επίσης υποψήφιος ευρωβουλευτής και σκληρός υποστηρικτής του Στ. Κασσελάκη, σε ένα κλίμα πολύ αρνητικό για τον ΣΥΡΙΖΑ που ούτε θαύμα το διορθώνει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό