12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

DYU T1: Ηλεκτρικό ποδήλατο σύντροφος για κάθε εξόρμηση

Ειδήσεις Ελλάδα

Το DYU T1 είναι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο που συνδυάζει τη διασκέδαση με τη μόδα, ιδανικό για τις ανοιξιάτικες βόλτες. Με τροχούς 20 ιντσών, διπλώνει εύκολα για πρακτική μεταφορά και αποθήκευση, ενώ η μεγάλη εμπρόσθια ανάρτηση επιτρέπει οδήγηση σε διάφορες επιφάνειες.

Αν και έχει μεγάλες δυνατότητες, διατηρείται εύκολο στον χειρισμό και στην αποθήκευση, προσφέροντας ευχάριστη οδήγηση για αναψυχή ή για μετακίνηση. Η ανθεκτικότητα προέρχεται από το αλουμινένιο πλαίσιο χωρίς σημεία συγκόλλησης, δίνοντας ένα κομψό αποτέλεσμα.

Μπροστά έχει μια ενσωματωμένη μπαταρία που κλειδώνει, σε συνδυασμό με έναν ηλεκτροκινητήρα 250W, προσφέροντας αυτονομία 26 μιλίων στη θέση γκαζιού και 34 με το βοηθητικό πεντάλ.

Ενσωματώνεται άνετα στην καθημερινότητα, με ευκολία στην επιβίβαση και εμπνέει εμπιστοσύνη ανεξάρτητα από το πού και πώς οδηγείτε. Η ρυθμιζόμενη σέλα και τιμόνι εξασφαλίζουν άνεση για όλους τους χρήστες και το ποδήλατο διπλώνει γρήγορα σε συμπαγές μέγεθος.

Το T1 διαθέτει έξυπνο αισθητήρα ροπής για ένα έξυπνο και αποκρισιμότητα οδήγηση, με φωτισμό από την κύρια μπαταρία και ολοκληρωμένο πίσω ράφι με φορτιακή ικανότητα 150 κιλά.

Τα φαρδιά ελαστικά και η ανάρτηση προσφέρουν σταθερότητα και άνεση σε διάφορες επιφάνειες, ενώ το 7-ταχυτο Shimano σύστημα και τα μηχανικά δισκόφρενα εξασφαλίζουν ασφάλεια στην κίνηση.

Στην οθόνη LED παρουσιάζονται στοιχεία της διαδρομής όπως ταχύτητα, υπολοιπόμενη φόρτιση, επίπεδο βοήθειας και διανυθείσα απόσταση, καθιστώντας την οδήγηση πιο ευχάριστη και ενημερωτική.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό