23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θα έπρεπε να έχω βγει στη σύνταξη, όμως αισθάνομαι σα να ξεκίνησα χθες

Ειδήσεις Ελλάδα

«Έχω τόσα ένσημα για να πάρω δυο συντάξεις! Δεν έχω βγει όμως ακόμα, θα βγω κάποια στιγμή»

Για την απόφασή του να παραμείνει στις επάλξεις της υποκριτικής τέχνης μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

«Από τότε που τελείωσα από τη σχολή, είναι 46 χρόνια. Πρώτα απ’ όλα αυτή τη δουλειά δεν την κάνεις επειδή σε πλάκωσε στις φάπες ο πατέρας σου, την κάνεις επειδή σου αρέσει. Οπότε, όταν μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία, είσαι αποφασισμένος για όλα. Είναι ένα άλμα στο κενό χωρίς δίχτυ ασφαλείας. Δεν το ξέρεις από την αρχή, το ανακαλύπτεις μετά. Αν το ανακαλύψεις και φύγεις, δεν κάνεις γι’ αυτή τη δουλειά. Η δική μας δουλειά εμπεριέχει το ρίσκο και πρέπει να είσαι αποφασισμένος γι’ αυτό», είπε ο Γιάννης Μπέζος και συνέχισε ως εξής:

«Άλλωστε οι θεατές γι’ αυτό έρχονται να μας δούνε. Γοητεύονται διότι ρισκάρουμε κάτι επάνω στη σκηνή. Δηλαδή έναν δικό μας χρόνο, που λέμε, τον οποίο συμμερίζονται αυτοί από κάτω. Μια συνθήκη είναι, δηλαδή ξέρουν ότι είναι ψέμα όλο αυτό αλλά πρέπει να είναι μια μεγάλη αλήθεια. Αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει και αυτό είναι που, εμένα τουλάχιστον, με κρατάει σε εγρήγορση μονίμως και δεν σταματάει ποτέ.

Εγώ τώρα, ας πούμε, θα έπρεπε να έχω βγει στη σύνταξη εδώ και χρόνια. Έχω τόσα ένσημα μάλιστα για να πάρω δυο συντάξεις! Δεν έχω βγει όμως ακόμα, όχι για κανέναν άλλο λόγο, θα βγω κάποια στιγμή, αλλά δεν αισθάνομαι ότι πρέπει να το κάνω. Νομίζω ότι ξεκίνησα χθες».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό