16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πήγα σε εκκλησιαστικό σχολείο που δίδασκαν καλόγριες και δεν πέρασα άσχημα

Ειδήσεις Ελλάδα

«Εγώ και ο αδελφός μου είχαμε ανέκαθεν χιούμορ, ενώ οι γονείς μου όχι»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» του Mega παραχώρησε ο Διονύσης Ατζαράκης. Ο δημοφιλής stand-up comedian αναφέρθηκε στη μεγάλη του αγάπη, την κωμωδία, τα παιδικά χρόνια που πέρασε σε εκκλησιαστικό σχολείο, καθώς και για τη φετινή θεατρική συνεργασία του με τον Λάκη Λαζόπουλο.

«Το stand up είναι ένα performance που επικοινωνείς με τον κόσμο. Εγώ και ο αδελφός μου είχαμε ανέκαθεν χιούμορ, ενώ οι γονείς μου όχι. Η μητέρα μου μπορεί να γελάσει με κάποια αστεία. Ο πατέρας μου είναι δικηγόρος και δεν εκτιμά ιδιαίτερα το χιούμορ», είπε ο Διονύσης Ατζαράκης.

Στο πώς αντέδρασαν οι γονείς του στην απόφασή του να μην ασχοληθεί με την δικηγορία, ο κωμικός παραδέχθηκε ότι αρχικά σημειώθηκαν αντιδράσεις, αλλά εκ των υστέρων η οικογένειά του επικροτεί αυτό που κάνει.

«Η μητέρα μου λάτρευε ανέκαθεν τον Λάκη Λαζόπουλο, τώρα που παίζω μαζί του είναι ευτυχισμένη. Δεν δυσκολεύτηκα να πείσω την μητέρα μου να παίξει στα βίντεο μου, το δέχθηκε με πολλή χαρά», παραδέχτηκε.

«Πήγα σε εκκλησιαστικό σχολείο που δίδασκαν καλόγριες, δεν μπορώ να σου πω ότι πέρασα άσχημα. Έχω πτυχίο δημοσιογραφίας. Έχουμε σπουδάσει στην ίδια σχολή με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Έχω περάσει από διάφορες εκπομπές στο παρελθόν. Αυτό που έμαθα στα πάνελ είναι ότι δεν είμαι πολύ καλός σε αυτό», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Διονύσης Ατζαράκης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό