12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Προφορική συμφωνία της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με τον Κουλιεράκη του ΠΑΟΚ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κουλιεράκης έχει συμφωνήσει σε όλα με την Άιντραχτ, σύμφωνα με πηγές εξωτερικού και απομένει μόνο το «ναι» του ΠΑΟΚ για να κλείσει το deal. Ο κεντρικός αμυντικός του «δικεφάλου» Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, έχει τραβήξει ορθά όλα τα βλέμματα πάνω του με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις στο κέντρο της άμυνας των «ασπρόμαυρων». Έχει μετατραπεί σε βασικό γρανάζι του ΠΑΟΚ για ον Λουτσέσκου, με τον ίδιο τον Ρουμάνο τεχνικό να τον πιστεύει πολύ αγωνιστικά και να του έχει άπλετη εμπιστοσύνη.

Ο 20χρονος στόπερ, λόγω κι της ηλικίας στην οποία βρίσκεται αλλά ακόμη και τα όσα έχει δείξει ότι μπορεί να καταφέρει μέσα στο γήπεδο, έχει γίνει πόλος έλξης πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Με την Άιντραχτ μάλιστα, να φαίνεται να βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά από όλους αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Κουλιεράκη ώστε να ταξιδέψει στην Γερμανία.

Το γερμανικό Sky Sports αναφέρει ότι, υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα σε παίκτη και ομάδα αλλά το οικονομικό σκέλος της Άιντραχτ και της ομάδας του ΠΑΟΚ χαλάει την συμφωνία. Συγκεκριμένα ο «δικέφαλος» του Βορρά αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 13 εκατομμύρια ευρώ και δεν δείχνει να το διαπραγματεύεται και όλας. Από την άλλη, η Γερμανική ομάδα είναι διατεθειμένη να βγάλει από τα ταμεία της, μέχρι 8 εκατομμύρια γιανα κάνει δικό της τον Έλληνα αμυντικό . Μένει να δούμε τελικά αν το deal λήξει αισίως ή όχι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό