16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

‘Όλος ο κόσμος και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα ξέρει τι ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ
14.02.2024 | 17:43

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει την ΑΕΚ Betsson στο Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ και ο Ντίνος Μήτογλου έκανε το δικό του σχόλιο για το επερχόμενο παιχνιδι.

Παναθηναϊκός AKTOR και ΑΕΚ Betsson κοντράρονται για το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ (15/2, 18:00, COSMOTE SPORT 5, Match Center από το SPORT24) και ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε για το αυριανό παιχνίδι των δύο ομάδων που θα κρίνει ένα εισιτήριο για την τετράδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής φόργουορντ:

Για το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ: “Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ, η οποία έρχεται προετοιμασμένη. Το παιχνίδι που έγινε πριν δυο μέρες δεν θα έχει καμία σχέση με το αυριανό. Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί έτοιμη. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι να πάρουμε το νικητήριο αποτέλεσμα, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πετύχουμε τον στόχο μας”.

Για τη βελτίωση του ελληνικού μπάσκετ σε σύγκριση με την προηγούμενη θητεία του: “Έχει ανέβει πάρα πολύ το επίπεδο. Πιστεύω έχει ανέβει τουλάχιστον δύο επίπεδα”.

Για το αν ενδεχόμενη κατάκτηση του τίτλου είναι μήνυμα για τις υπόλοιπες ομάδες της Euroleague: “Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να δείξουμε στους υπόλοιπους τι ομάδα είμαστε. Όλος ο κόσμος και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα ξέρουν τι ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός. Όμως, όπως είπα στην αρχή, έχουμε χάσει τον πρώτο τίτλο που ήταν το Super Cup και θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για τον στόχο μας, που είναι να πάρουμε το Κύπελλο”.

Για το κίνητρο που υπάρχει όταν αγωνίζεσαι σε αγώνες που κρίνουν τίτλους: “Θεωρώ πως πρέπει να παρουσιαστούμε με έξτρα κίνητρο και έξτρα συγκεντρωμένοι. Είναι ένα νοκ – άουτ παιχνίδι, ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και με το μυαλό μας στην νίκη”.

Για την Εθνική Ομάδα και τον Βασίλη Σπανούλη: “Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος φυσικά. Ανυπομονώ να δουλέψω με τον κόουτς Σπανούλη. Είμαι πολύ χαρούμενος. Όμως, τώρα προέχουν οι αγώνες του Κυπέλλου. Εφόσον πάνε όλα καλά θα έχουμε την τιμή και τη δυνατότητα να παίξουμε για την Εθνική Ομάδα”.

Για το είναι δήλωση η κατάκτηση του τίτλου: “Δεν το σκέφτομαι έτσι. Δεν θεωρώ πως πρέπει να έχουμε το μυαλό μας κατευθείαν στον τελικό. Πρέπει να σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι και να μην υποτιμήσουμε καμία ομάδα, γιατί την πατήσαμε αρκετές φορές φέτος. Δεν υπάρχουν φαβορί και έχει αποδειχθεί πάρα πολλές φορές. Δεν πιστεύω πως έχω να αποδείξω κάτι. Ίσα ίσα κοιτάω να απολαμβάνω το μπάσκετ. Όλοι κατάλαβαν την παρουσία μου από την 1η μέρα που επέστρεψα στα γήπεδα, οπότε δεν το σκέφτομαι έτσι”.

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

Ανανεωμένη Τριπλή Προσφορά και Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Pamestoixima.gr

Η αγωνιστική δράση επέστρεψε στα γήπεδα της Ευρώπης με συναρπαστικές αναμετρήσεις σε Champions League, Europa League και Conference League! Ένα τριήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο και για αυτό στο Pamestoixima.gr σε περιμένουν ενισχυμένες αποδόσεις* στους αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων αλλά και η ανανεωμένη τριπλή προσφορά* γνωριμίας, πιο δυνατή από ποτέ! Στο Pamestoxima.gr το παιχνίδι ορίζεται από την αρχή!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό