16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Νέα Αριστερά στον Σταθμό Λαρίσης

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρέμβαση στον Σταθμό Λαρίσης πραγματοποίησαν νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (27/2) μέλη της Νέας Αριστεράς, για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Αναρτώντας πανό που έγραφε «Το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί – Δικαιοσύνη τώρα», οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν την άμεση απόδοση ευθυνών, ενώ παράλληλα κάλεσαν στην απεργία της Τετάρτης.

Ακόμα, τα μέλη της Νέας Αριστεράς κρατούσαν στα χέρια τους κάρτες με τα ονόματα των 57 θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSΙ

ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
Χαρίτσης: Ένα χρόνο μετά, δεν ξεχνάμε

Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, σχετικά με τη συμπλήρωση ενός έτους από την τραγωδία των Τεμπών.

Ο κ. Χαρίτσης ανάρτησε μια φωτογραφία στο Facebook η οποία δείχνει ένα σπασμένο κινητό στο οποίο φαίνεται μια συνομιλία και το τελευταίο απεσταλμένο μήνυμα που έχει ληφθεί να γράφει «Πάρε με όταν φτάσεις». Η φράση αυτή έγινε το σύνθημα – αναφορά στην τραγωδία που σόκαρε το πανελλήνιο το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023.

Συγκεκριμένα, την ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς την πλαισιώνει με το εξής μήνυμα «Στις 28 Φεβρουαρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από το έγκλημα των Τεμπών. Ένα χρόνο μετά, δεν ξεχνάμε. Ένα χρόνο μετά, δεν θα επιτρέψουμε τη συγκάλυψη. 57 σιωπές. Μια κραυγή: Δικαιοσύνη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό