13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πρόβλημα για Στάνκοβιτς, μέσα ο Αθανασιάδης

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο δεύτερο ντέρμπι της αγωνιστικής, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό (20:30, Cosmote Sport 2 HD) σε παιχνίδι-γιορτή, για τους φίλους της «ένωσης», αφού θα αρχίσουν οι εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια απ’ την ίδρυσή της ομάδας (13/04). Η «OPAP Arena» θα είναι γεμάτη, καθώς έχει ανακοινωθεί sold-out και για το επόμενο παιχνίδι, με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει όλα τα… όπλα στην φαρέτρα του κάτι το οποίο είναι ασυνήθιστο για εκείνον. Ο Γιώργος Αθανασιάδης θα είναι το νούμερο «ένα» για τον Αργεντίνο τεχνικό μετά από το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής του Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Έπειτα, οι Λάζαρος Ρότα, Χάρολντ Μουκουντί, Ντομαγκόι Βίντα και Έχσαν Χατζισαφί θα είναι η «τετράδα» της άμυνας σε σύστημα 4-1-2-1-2.

Στα χαφ, πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο Ντάμιαν Σιμάνσκι με τον Γενς Γιόνσον, οι οποίοι την φετινή σεζόν δεν έχουν χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές μαζί στην ενδεκάδα, όπως πέρσι. Στα «φτερά», ο εορτάζων, Νόρντιν Άμραμπατ θα βρίσκεται δεξιά και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς αριστερά. Σε ρόλο «ψεύτικου» εννιαριού, θα είναι ο Ορμπελίν Πινέδα, ενώ στην επίθεση της «ένωσης» επιλέχθηκε ο… συνήθης ύποπτος, Λιβάι Γκαρσία. 

Στην αντίπερα όχθη και στον Ολυμπιακό, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε κάποιες αλλαγές, με σχέση τον ευρωπαϊκό αγώνα των Πειραιωτών με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Την εστία των «ερυθρόλευκων» θα την υπερασπιστεί ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, ενώ, στην άμυνα, οι Ροντινέι, Παναγιώτης Ρέτσος, Νταβίντ Κάρμο και Φρανσίσκο Ορτέγα θα είναι οι «εκλεκτοί» της άμυνας του Ισπανού προπονητή.

Μετά από την ξαφνική απουσία του Αντρέ Όρτα, ο Μεντιλίμπαρ αποφάσισε να επιλέξει τους Τσικίνιο, Κώστα Φορτούνη και τον Έσε στην μεσαία γραμμή. Η επιθετική «τριάδα» για την ομάδα του Λιμανιού θα είναι οι Μασούρας και Ποντένσε στα «φτερά» και μόνος του στην επίθεση ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί σε σύστημα 4-3-3.   

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Γκαρσία Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Έσε, Μασούρας, Ποντένσε, Ελ Κααμπί

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό