22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Μαυροπάνου η Ίντερ σύμφωνα με τους Ιταλούς

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ιταλική εφημερίδα «Gazzeta Delo Sport» έκανε αναφορά για ενδιαφέρον της Ίντερ, στον Έλληνα διεθνή μας Ντίνο Μαυροπάνο. Ο 26χρονος στόπερ, βρίσκεται πάντα στα «ραντάρ» της Ιταλικής ομάδας, και η περίπτωσή του είναι πιο πιθανή από ποτέ ανάμεσα στους «εναλλακτικούς» που υπάρχουν στην λίστα. Η Ίντερ, έχει βγει στην αγορά και ψάχνει απεγνωσμένα κεντρικό αμυντικό μιας και οι τωρινές επιλογές χρίζουν βελτίωσης, ή μάλλον για να το πούμε καλύτερα είναι προς την πόρτα της εξόδου.

Ατσέρμπι και Ντε Βράι, αναμένεται να χαιρετήσουν τους «νερατζούρι» πρόωρα μιας και το συμβόλαιό τους λήγει, αντιστοίχως το καλοκαίρι του 2025, και η Ίντερ «ψάχνεται» από τώρα. Από την μια, ο Ολλανδός, αμυντικός, δεν έχει τους έχει πείσει καθόλου στο Σαν Σίρο, μετρώντας 29 συμμετοχές και ένα γκολ. Από την άλλη ο Ιταλός και εκείνος, φαίνεται προς την έξοδο, μετρώντας 32 συμμετοχές και 2 γκολ. Όπως είναι λογικό η Ίντερ θέλει να έχει έτοιμες τις επιλογές της από τώρα και κοιτάει στην αγορά για πιθανούς αντικαταστάτες.

Μαζί με τον Έλληνα διεθνή μας, «κοντράρεται» και ο Κιμ Μιν Τζάε της, Μπάγερν Μονάχου ο οποίος είναι και η πρώτη επιλογή αλλά μάλλον η λιγότερη πιθανή σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ιταλικής εφημερίδας μιας και τα 50.000.000 ευρώ, που είχαν δώσει οι «Βαυαροί»  για να τον αποκτήσουν φαίνονται απαγορευτικά στους «νερατζούρι». 

Το ρεπορτάζ κλείνει με τον Μαυρόπανο, και μια άλλη εναλλακτική περίπτωση από την ομάδα της Ρόμα, που ακούει στο όνομα Κρις Σμόλινγκ. Ο Άγγλος βρίσκεται σε μια περίεργη κατάσταση την τελευταία αγωνιστική περίοδο μιας και οι τραυματισμοί του χτυπούν συχνά πυκνά την πόρτα με αποτέλεσμα να μην έχει εδραιωθεί στην 11αδα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό