21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αποθέωσε τον Σλούκα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα πάνω κάτω έφερε ο Παναθηναϊκός AKTOR στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Μπορεί οι «μπλαουγκράνα» να είχαν πάρει διαφορά 16 πόντων αλλά με ένα επικό δεύτερο ημίχρονο,η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, έκανε μία επική ανατροπή και πήρε τη νίκη για την 31η αγωνιστική της Euroleague.

Οι Κένρικ Ναν, Ντίνος Μήτογλου και Κώστας Σλούκας ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές του ματς, ωστόσο ο αρχηγός της ομάδας, έκανε την καλύτερή του φετινή εμφάνιση. Ο πολύπειρος γκαρντ, τελείωσε το ματς με 18 πόντους, 4 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Από τα χέρια του ξεκινούσαν όλες οι επιθέσεις και έμοιαζε ασταμάτητος.

Προφανώς οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR, αναγνώρισαν την εξαιρετική εμφάνιση του Σλούκα και αυτός είναι ο λόγος που τον αποθέωσαν στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, φωνάζοντας το όνομά του. Εννοείται για αυτή του την εικόνα, δεν γινόταν να μην μείνει ικανοποιημένος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, χαρακτήρισε ως ηγέτη τον Σλούκα, γράφοντας κάτω από ανάρτηση του 33χρονου γκαρντ στο Instagram ένα σχόλιο. Αποθέωση για τον αρχηγό του «τριφυλλιού», ο οποίος φαίνεται πως βρίσκεται στην καλύτερή του αγωνιστική κατάσταση.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα, οι «πράσινοι» ανέβηκαν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και πλέον είναι… αγκαλιά με το πλεονέκτημα έδρας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό