14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τσαφ ο Κουάνσα και ο Φερνάντες σκόραρε από το… σπίτι του κόντρα στη Λίβερπουλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα ντέρμπι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ είναι πάντα ιδιαίτερα, όχι μόνο για την Αγγλία, αλλά για όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Οι δύο ομάδες αναμετριούνται για την 32η αγωνιστική της Premier League σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον. 

Μπορεί οι «reds» να είχαν το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο με 1-0, ενώ οι τελικές ήταν 15-0 υπέρ της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ. Το ποδόσφαιρο όμως είναι ένα άθλημα που… τιμωρεί όσους δεν βάζουν την μπάλα στα δίχτυα μετά από πολλές προσπάθειες και έτσι έγινε με τη Λίβερπουλ.

Στο 50′, ο Κουάνσα έκανε «τσαφ» και γύρισε την μπάλα στο κέντρο, εκεί που ήταν μόνος του ο Μπρούνο Φερνάντες. Ο Πορτογάλος απέδειξε το πόσο σπουδαίος παίκτης είναι, μιας και δεν σκέφτηκε στιγμή να κάνει κοντρόλ.

Ο Φερνάντες έκανε ένα απίστευτο σουτ με το δεξί από το… σπίτι του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κέλεχερ κάνοντας το 1-1 για την ομάδα του. Ένα τέρμα το οποίο ήταν κόντρα στη ροή του αγώνα, αλλά σίγουρα ήταν κάτι παραπάνω από σημαντικό για το σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ, προκειμένου να μπει διεκδικήσει το τρίποντο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό