12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Φορτούνα Σιτάρντ – Ουτρέχτη 3-4: Ιστορικό χατ-τρικ του Δουβίκα στο ματς των Ελλήνων

Ειδήσεις Ελλάδα

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ
02.09.2022 | 23:46

Ο Τάσος Δουβίκας πανηγυρίζει το γκολ του στο ματς της Ουτρέχτης με τη Φορτούνα | 2 Σεπτεμβρίου 2022
PRINT SCREEN

Ο Τάσος Δουβίκας πέτυχε τρία γκολ μέσα σε 13 λεπτά στη νίκη της Ουτρέχτης επί της Φορτούνα του Δημήτρη Σιόβα και έγραψε ιστορία καθώς πέτυχε το γρηγορότερο χατ-τρικ στην ιστορία της ομάδας του. Μάλιστα ο Έλληνας φορ πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση στο 63′.

Το βράδυ της Παρασκευής (2/9) ο Τάσος Δουβίκας έγραψε ιστορία με την Ουτρέχτη καθώς σημείωσε χατ-τρικ σε διάστημα 13 λεπτών στη νίκη της ομάδας του με 4-3 εκτός έδρας επί της Φορτούνα. Και όλα αυτά ενώ πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 63′ του αγώνα με το σκορ σε εκείνο το σημείο να είναι 0-0.

Αυτό ήταν το πρώτο χατ-τρικ του Έλληνα φορ στην Ολλανδία σε ένα ματς όπου βρέθηκε αντίπαλος με τον Δημήτρη Σιόβα ενώ στον πάγκο για τους γηπεδούχους ήταν ο Σουρλής. Φυσικά στην Ουτρέχτη αγωνίστηκε βασικός και ο Βασίλης Μπάρκας.

Ο Έλληνας φορ έκανε το 1-2 με εκτέλεση πέναλτι στο 71′, ενώ έκανε το 1-3 στο 75′ με ωραία ενέργεια μέσα στην περιοχή και σουτ με το αριστερό. Ο Δουβίκας έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 84′ όταν σε σέντρα από τα δεξιά έκανε το κοντρόλ καιι το σουτ στον αέρα με το δεξί για να νικήσει τον γκολκίπερ της Φορτούνα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό