20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κρέμασαν ανάποδα τη σημαία της Κύπρου

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια γκάφα στο εθιμοτυπικό σκέλος της συνάντησης της Βρετανίδας υπουργού Baroness Neville-Rolfe με την Κύπρια υφυπουργό παρά των Προέδρω, Ειρήνη Πική, λίγο έλειψε να δημιουργήσει… διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ των δύο χωρών.

Τι είχε συμβεί; κατά τη διάρκεια της συνάντησης των δύο κυριών, που έγινε στο υπουργείο Επικρατείας της Βρετανίας, κρέμασαν ανάποδα τη σημαία της Κύπρου!

Η Βρετανίδα υπουργός Baroness Neville-Rolfe υποδέχθηκε στο υπουργείο της την Κύπρια υφυπουργό παρά των Προέδρω, Ειρήνη Πική. Μετά το τέλος της συνάντησης, και σύμφωνα με το πρωτόκολλο, οι δυο κυρίες βρέθηκαν μπροστά από τις σημαίες των δυο χωρών για τις καθιερωμένες φωτογραφίες. Ωστόσο κανείς δεν αντιλήφθηκε ότι οι Βρετανοί είχαν κρεμάσει ανάποδα την κυπριακή σημαία.

«Το λάθος με τη σημαία που είχε τοποθετηθεί ανάποδα εντοπίστηκε εκ των υστέρων και διορθώθηκε. Εκ παραδρομής αναρτήθηκε μια από τις πρώτες φωτογραφίες», έγραψε η Κύπρια υφυπουργός Ειρήνη Πική στο Χ, εξηγώντας πώς εξελίχθηκε το περιστατικό.

Μετά λοιπόν τις πρώτες φωτογραφίες, και αφού έγινε αντιληπτό το σφάλμα, οι δυο κυρίες στήθηκαν εκ νέου δίπλα από τις σημαίες των δύο χωρών, για να «σφραγίσουν» την συνάντησή τους, με νέες φωτογραφίες, που αυτήν την φορά είχαν τη σημαία της Κύπρου κρεμασμένη με το σωστό τρόπο στον ιστό της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό