23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ένα μικρό διάλειμμα σε μία δύσκολη σεζόν για μένα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR είχε κάνει πολλές αλλαγές το καλοκαίρι του 2023 προκειμένου να ενισχυθεί και να «παλέψει» για την επιστροφή του στην κορυφή της Ευρώπης. Η μεταγραφική… βόμβα για το «τριφύλλι», ήταν με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος άφησε το ΝΒΑ για χάρη της ομάδας του Εργκίν Αταμάν.

Ο Ισπανός φόργουορντ κλήθηκε στην εθνική ομάδα της χώρας του για τα «παράθυρα» του Eurobasket και μίλησε για την επιστροφή του στην Ισπανία, τονίζοντας ότι είναι ένα μικρό διάλειμμά σε μία δύσκολη σεζόν για τον ίδιο.

Juancho Hernangómez sobre lo que supone para él acudir con la Selección española en plena temporada

“Es un poco un break en una temporada un poco tormentosa para mi” pic.twitter.com/pwgU18R366

— Sergio Rabinal (@S_Rabinal) February 21, 2024

Διαβάστε όσα είπε:

«Είναι ένα μικρό διάλειμμα σε μια δύσκολη σεζόν για μένα. Αλλά έρχομαι εδώ με τον μέγιστο ενθουσιασμό που θα είμαι σε θέση να μοιραστώ το παρκέ με τον Ρίκι Ρούμπιο ξανά, όταν χαμογελάει ο Ρίκι χαμογελάει όλη η Ισπανία. Θα νιώσω πάλι παίκτης της εθνικής ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό για μένα, εδώ έζησα τις καλύτερες στιγμές μου ως παίκτης και έχω τεράστιο κίνητρο».

Για το αν του λείπει ο Ουίλι: «Πολύ. Δεν ήρθε επειδή ήθελε να ξεκουραστεί και να είναι έτοιμος να μπει στην τελική ευθεία με την Μπαρτσελόνα. Τον τελευταίο καιρό παίζει πολύ καλά. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι εδώ χωρίς αυτόν, όμως γνωρίζω ότι θα μας στηρίξει αφού είναι βασικό γρανάζι αυτής της ομάδας».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό