12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τι θέλει να σας πει ο/η αγαπημένος/η σας με το δώρο του

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που γιορτάζεται σχεδόν σε όλο τον κόσμο στις 14 Φεβρουαρίου, είναι μια ευκαιρία για τους ερωτευμένους να δηλώσουν την αγάπη τους στο άλλο τους μισό.

Τα ζευγάρια συνηθίζουν να κάνουν δώρα ο ένας στον άλλο ή κανονίζουν μια ρομαντική έξοδο για να γιορτάσουν την αγάπη τους.

Τι μπορεί να σημαίνουν όμως τα δώρα που ανταλλάσσουν οι ερωτευμένοι μεταξύ τους και τι μπορεί να δηλώνει για το πως βλέπουν τη σχέση με τον/την σύντροφο τους;

Όταν αγοράζουμε ένα δώρο για τον/την αγαπημένη μας δεν του χαρίζουμε απλώς ένα δώρο, δίνουμε και ένα υποσυνείδητο μήνυμα για τις προθέσεις μας και τα συναισθήματά μας.

Ας δούμε λοιπόν  τί λένε οι ειδικοί των σχέσεων για μερικά από τα πιο δημοφιλή δώρα που ανταλλάσσουν άντρες και γυναίκες στη γιορτή των ερωτευμένων.

Κοσμήματα

Αν σας κάνει δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου, κοσμήματα ο σύντροφός σας θέλει να σας τραβήξει την προσοχή και να σας κάνει εντύπωση.

Το να χαρίζει κάποιος κοσμήματα δείχνει ότι θέλει να δεσμευτεί και ότι βλέπει τη σχέση ως κάτι μακροχρόνιο. Κανείς δεν κάνει δώρο ένα κόσμημα αν δεν έχει στο νου του τη δέσμευση.

Unsplash

Συχνά σημαίνει ότι η σχέση περνά σε άλλο επίπεδο, τουλάχιστον για εκείνον που έκανε το δώρο.

Από την άλλη, εάν το κόσμημα είναι πολύ επιδεικτικό ή κακόγουστο το μήνυμα μπορεί να είναι διαφορετικό. Το φανταχτερό κόσμημα μπορεί να σημαίνει ότι αισθάνεται ανασφάλεια μέσα στη σχέση και θέλει να κρεμαστεί πάνω σας. Χαρίζοντάς σας ακριβά κοσμήματα ελπίζει να δείτε ότι παίρνει σοβαρά τη σχέση επειδή ανησυχεί ότι εσείς δεν αισθάνεστε το ίδιο έντονα με εκείνον. Μπορεί επίσης να σας κάνει να αισθανθείτε υποχρεωμένοι απέναντί του/της και έτσι να μην τον/την εγκαταλείψετε ακόμη κι εάν σκεφτόσαστε να το κάνετε. Εάν το κόσμημα είναι φτηνό, αυτό σημαίνει ότι δεν νοιάζεται πραγματικά για εσάς και δεν είναι διατεθειμένος/η να προσπαθήσει για τη σχέση.

Σοκολατάκια

Όταν ο/η σύντροφός σας σας φέρνει σοκολάτες του Αγίου Βαλεντίνου σημαίνει ότι είναι της παλιάς σχολής και θέλει μια παραδοσιακή σχέση. Mπορεί να του λείπει λίγη φαντασία, αλλά από την άλλη είναι υπεύθυνος και νοιάζεται για τα συναισθήματά σας.

Unsplash

Τα σοκολατάκια δείχνουν ότι η σχέση θα προχωρήσει αβίαστα και σταθερά αλλά εάν είστε λάτρης της περιπέτειας μπορεί και να βαρεθείτε. Το σημείο κλειδί λοιπόν σε αυτή την περίπτωση είναι ότι έχετε απέναντι σας έναν άνθρωπο στον οποίο μπορείτε να βασιστείτε ότι θα σας φροντίζει αλλά θα σας λείπουν οι ενδιαφέρουσες εκπλήξεις. Εάν θέλετε μια ήρεμη σχέση τότε έχετε βρει το κατάλληλο άτομο.

Εσώρουχα

Τα εσώρουχα δείχνουν έναν τολμηρό και διασκεδαστικό σύντροφο. Το μήνυμα που θέλει να σας περάσει είναι ξεκάθαρο: θέλει να ταράξει λίγο τα νερά. Ή εάν έχετε ήδη μια έντονη σεξουαλική ζωή μαζί, απλώς θέλει κι άλλο! Κανείς δεν χαρίζει εσώρουχα εάν δεν τον ενδιαφέρει η σεξουαλική πλευρά της σχέσης.

Unsplash

Σε περίπτωση που η σεξουαλική σας σχέση έχει ελαφρώς γίνει μονότονη τελευταία, μην το πάρετε αρνητικά. Αντίθετα, δείτε το με την ίδια θετική διάθεση που μάλλον σας το χάρισε. Το σημείο κλειδί λοιπόν σε αυτή την περίπτωση είναι ότι του/της αρέσει το σεξ γενικά και ειδικά μαζί σας και θέλει περισσότερο.

Άρωμα

Το άτομο που δωρίζει άρωμα έχει εκλεπτυσμένο γούστο άποψη αλλά δεν είναι πολύ δημιουργικό. Η επιλογή αυτή δείχνει ότι μπορεί ο/η σύντροφός σας να είναι λίγο συγκρατημένος συναισθηματικά αλλά έχει εμπιστοσύνη στην αγάπη σας. Το σημείο κλειδί της κίνησης αυτής είναι ότι διαθέτει αρκετή πείρα από σχέσεις και παρόλο που μπορεί να χαίρεται τα πιο εκλεπτυσμένα πράγματα στη ζωή, μπορεί να είναι λίγο συντηρητικός/η στις σχέσεις.

Unsplash

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό