14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Τεν Χαγκ βλέπει τον ρόλο του προπονητή ως… ενός υπουργού

Ειδήσεις Ελλάδα

Για μία ακόμη χρονιά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μείνει μακριά από τη διεκδίκηση του τίτλου στην Αγγλία. Οι «κόκκινοι διάβολοι» που θέλουν την 6η θέση μήπως πάρουν έτσι ευρωπαϊκό εισιτήριο, έχουν βάλει ως στόχο την κατάκτηση του FA Cup, στο οποίο έχουν προκριθεί στις 4 καλύτερες ομάδες.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ που έχει δεχθεί σκληρή κριτική όσο είναι στον πάγκο της ομάδας, ανέφερε ότι ο ρόλος του προπονητή είναι σαν ενός υπουργού, δηλαδή έχει ευθύνες για όλα. Ο Ολλανδός, σχολίασε βέβαια και το γεγονός ότι η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης.

Διαβάστε όσα είπε:

«Θα πρέπει να είσαι ρεαλιστής. Ως προπονητής, είναι σαν να είσαι υπουργός. Δεν έχεις κάτι στα χέρια σου αλλά στο τέλος της μέρας θα πρέπει να το αποδεχτείς αυτό. Είσαι υπεύθυνος για τα πάντα, είμαι εντάξει με αυτή την κατάσταση. Όπως έχω πει στο παρελθόν, συνεργάζομαι πολύ στενά με τη νέα ιδιοκτησία. Δεν έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο με τον οποίο δουλεύω εδώ, είναι όλα τέλεια. Είμαι χαρούμενος αλλά θέλουμε να έχουμε τις κατάλληλες συνθήκες για να είμαστε επιτυχημένοι.

Το πλάνο της ομάδας είναι έτοιμο αλλά θα πρέπει να το εκτελέσουμε. Θα ήταν χρήσιμη η προσθήκη ενός αποδεδειγμένου σκόρερ. Χρειαζόμαστε περισσότερες επιλογές, ώστε να έχουμε δύο παίκτες σε κάθε θέση, φέτος δεν είχαμε τόσες επιλογές σε κάποιες θέσεις. Υπήρχε πρόβλημα στη θέση του στράικερ και του αριστερού μπακ και αυτό είχε αρνητικό αντίκτυπο στα αποτελέσματα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό