20.9 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Οι αλλαγές και ο πρώτος υπόψηφιος μετά την ένωση

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον πρώτο του αγώνα μετά την ένωση κλήθηκαν να δώσουν Κόκκινοι και Μπλε στο επεισόδιο της Δευτέρας στο Survivor. Μετά τις μεγάλες αλλαγές που έχουν γίνει πια στις καλύβες τους, οι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με μια ανατροπή που έφερε η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για μία έκτακτη εξέλιξη στους κανόνες του ριάλιτι.

Πιο συγκεκριμένα, τις επόμενες δύο εβδομάδες οι γυναίκες των δύο ομάδων θα έχουν ασυλία και έτσι μόνο άνδρες θα μονομαχούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Αμέσως μετά, οι δύο ομάδες ρίχτηκαν στον στίβο μάχης με τους Μπλε ναι παίρνουν τελικά πήραν την νίκη με αποτέλεσμα οι Κόκκινοι να είναι εκείνοι που κλήθηκαν να επιλέξουν τον πρώτο υποψήφιο.

Στο συμβούλιο του νησιού, η Ασημίνα ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, αφού ανησυχεί πια για τις επιδόσεις και μάλιστα ο Αλέξης Παππάς αποκάλυψε ένα διάλογο που είχαν μεταξύ τους για αυτό το θέμα.

Όσον αφορά στη ψηφοφορία, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους ήταν εκείνος που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και αναδείχτηκε σε πρώτο υποψήφιο της εβδομάδας:

«Είναι μία διαδικασία αναπόφευκτη. Αν κάτι δεν μπορείς να το αποφύγεις, καλύτερα να το απολαμβάνεις. Οπότε κι εγώ θα πάω στη μονομαχία να το απολαύσω κι όποιος άλλος θέλει να με συντροφεύσει σε εκείνη τη βραδιά», είπε ο παίκτης των Διασήμων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό