24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο πρώην «ερυθρόλευκος» Ντάνστον, αποθέωσε τον Παναθηναϊκό AKTOR

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά από μία ιστορική ανατροπή επί της Μπαρτσελόνα, ο Παναθηναϊκός AKTOR επιστρέφει στις εκτός έδρας υποχρεώσεις. Οι «πράσινοι» ετοιμάζονται για μία εκτός έδρας αναμέτρηση, καθώς για την 32η αγωνιστική της Euroleague αντιμετωπίζουν στην Ιταλία τη Βίρτους Μπολόνια.

Η Βίρτους που είχε βλέψεις για τετράδα, βρίσκεται πλέον 8η και κάθε νίκη είναι κομβική. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν από την άλλη, είναι πλέον 2η και με νίκη θα φτάσει μία «ανάσα» από το πλεονέκτημα έδρας. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Μπράιν Ντάνστον, μίλησε για το προσεχές ματς και ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR παίζει εξαιρετικό μπάσκετ.

Διαβάστε όσα είπε ο πολύπειρος Αμερικανός σέντερ:

«Το αυριανό παιχνίδι θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που βρίσκεται σε ανοδική πορεία και που παίζει εξαιρετικό μπάσκετ. Είναι μια πολύ φυσική ομάδα, τόσο κάτω από το καλάθι όσο και στην άμυνα περιμετρικά, με ταλαντούχους σουτέρ. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό μπροστά στους φιλάθλους μας, θέλουμε να τους φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Ο Λούκα Μπάνκι (προπονητής Βίρτους) από την πλευρά του αποθέωσε τη δουλειά του Εργκίν Αταμάν, ενώ χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό AKTOR ως μία κορυφαία ομάδα

«Ο κόουτς Αταμάν κατάφερε να δώσει στον Παναθηναϊκό μια συγκεκριμένη αγωνιστική ταυτότητα συγκεντρώνοντας πολύτιμες νίκες που σήμερα τον τοποθετούν επάξια στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας χάρη στην επιθετικότητα της άμυνας και την πάντα ισορροπημένη επίθεση.

Σίγουρα θα είναι σκληροί αντίπαλοι και αποφασισμένοι να διατηρήσουν τη θέση τους στη βαθμολογία, αλλά επιθυμία μας είναι να εκμεταλλευτούμε κάθε έναν από τους υπόλοιπους αγώνες για να φέρουμε την απόδοσή μας στο επίπεδο μιας κορυφαίας ομάδας. Θα φροντίσουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια για να βάλουμε τους αντιπάλους μας σε δύσκολη θέση, χάρη και στην ενέργεια που θα μπορέσουν να μας μεταδώσουν οι οπαδοί μας, με κοινό στόχο να ζήσουμε άλλη μια βραδιά μεγάλων συναισθημάτων».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό