21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πιλότος έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του στη διάρκεια πτήσης

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Πολωνός πιλότος, Κόνραντ Χαντς, διάλεξε έναν πρωτότυπο τρόπο για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, καθώς της ζήτησε να γίνει σύζυγός του κατά τη διάρκεια πτήσης από τη Βαρσοβία προς την Κρακοβία.

Ο εργοδότης του ερωτευμένου ζευγαριού, οι Πολωνικές Αερογραμμές, ανάρτησαν βίντεο στη σελίδα τους στο Facebook, με τη στιγμή που ο πιλότος, κρατώντας μια ανθοδέσμη, κάνει την ερώτηση στην αεροσυνοδό σύντροφό του.

«Στη σημερινή πτήση έχουμε ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο και ελπίζω πως δεν περιμένει τίποτα από αυτό που θα συμβεί. Κυρίες και κύριοι, πριν από ενάμιση χρόνο σε αυτή τη δουλειά συνάντησα τον πιο υπέροχο άνθρωπο, που άλλαξε ολοκληρωτικά τη ζωή μου. Είσαι πολύτιμη για μένα. Είσαι το μεγαλύτερο όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Γι’ αυτό θέλω να σου ζητήσω κάτι, γλυκιά μου. Θα με παντρευτείς;», είπε από μικροφώνου ο Πολωνός πιλότος, με τους επιβάτες να μην πιστεύουν στ’ αυτιά τους.

Η έκπληκτη αεροσυνοδός φαίνεται στο βίντεο να κατευθύνεται προς την καμπίνα προκειμένου να αγκαλιάσει τον μελλοντικό σύζυγό της, ο οποίος της περνά το μονόπετρο στο δάχτυλο, με την ίδια να λέει: «Δεν ξέρω καν αν είναι το σωστό χέρι για το δαχτυλίδι».

Το βίντεο συγκέντρωσε πάνω από 1.000 σχόλια στη σελίδα των Πολωνικών Αερογραμμών στο Facebook. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό