21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δεν κράτησε το προβάδισμά του – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρα το γεγονός πως ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγηθεί στον εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη, δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμά του και ηττήθηκε με 2-1 για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2022-23.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με ωραίο γκολ του Μασούρα στο 15′, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μέσα σε λίγα λεπτά έγινε η ανατροπή υπέρ του Άρη, στο 76′ και στο 80′, με γκολ των Μαντσίνι και Πάλμα αντίστοιχα.

Προβάδισμα με ωραίο γκολ

Από την αρχή του αγώνα ο Ολυμπιακός έδειξε τη διάθεσή του να τρέξει και να κυκλοφορήσει καλά την μπάλα, έτσι ώστε να απειλήσει τον Άρη. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καλή κίνηση στον αγωνιστικό χώρο και μέσα από την καλή τους κυκλοφορία έφτασαν και στην επίτευξη του γκολ που έκανε τη διαφορά στο ημίχρονο.

Συγκεκριμένα, στο 15′ ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά στον κενό χώρο, κυκλοφόρησε γρήγορα την μπάλα και έφτασε να σημειώσει ένα ωραίο γκολ. Ο Μπιέλ μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή του Άρη, έδωσε στον Ίνμπομ Χουάνγκ στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ο οποίος έκανε αμέσως την μπαλιά για τον Μασούρα. Ο Έλληνας εξτρέμ έκανε εξαιρετική κίνηση, βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Κουέστα και με πλασέ άνοιξε το σκορ στη Θεσσαλονίκη.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας και να ψάχνει δεύτερο γκολ. Είχε μία καλή στιγμή με σουτ του Εμβιλά στο 26′, το οποίο όμως κατέληξε άουτ.

Δεν τα κατάφερε

Εν αντιθέσει με το πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ο Άρης ήταν αυτός που μπήκε δυνατά στο ματς. Στο 47′ απείλησε για πρώτη φορά τον Βατσλίκ με σουτ του Γκρέι μέσα από την περιοχή, με τη μπάλα όμως να καταλήγει άουτ. Στο 64′ ο Μασούρας έκανε σέντρα από τα δεξιά, ο Χάμες Ροντρίγκες πραγματοποίησε σουτ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι, χωρίς όμως τον επιθυμητό στόχο.

Στο 76′ έγινε το 1-1. Ύστερα από «βαθιά» μπαλιά, ο Βατσλίκ βρέθηκε εκτός περιοχής, ο Μαντσίνι πήρε τη μπάλα με το κεφάλι και πλάσαρε σε κενή εστία. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 80′, έγινε το 2-1 όταν ο Μανού Γκαρθία γύρισε από τα δεξιά στην περιοχή του Ολυμπιακού και ο Πάλμα με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν για την ισοφάριση χωρίς επιτυχία και έμεινε το 2-1 υπέρ του Άρη.

Άρης (Ά. Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά, Μαζικού, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Νταμπό (87′ Πέερσμαν), Ντιόπ, Μαντσίνι, Ιτούρμπε (68′ Καμάτσο), Μανού Γκαρθία (88′ Ζερβίνιο), Γκρέι (60′ Πάλμα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κ. Κορμπεράν): Βατσλίκ, Βρσάλικο (62′ Άβιλα), Μπα, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ί. Χουάνγκ (78′ Ουί Τζο Χουάνγκ), Μπιέλ, Χάμες Ροντρίγκες (71′ Αγκ. Καμαρά), Μασούρας (78′ Μπόουλερ), Ελ Αραμπί (62′ Μπακαμπού).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό