24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Πράσινο διπλό» στο Βελιγράδι, κοιτάζει… κατάματα την 4άδα ο Παναθηναϊκός AKTOR

Ειδήσεις Ελλάδα

Τεράστιο «διπλό» του Παναθηναϊκού AKTOR στο Βελιγράδι επί του Ερυθρού Αστέρα με σκορ 76-89 για την 30ή αγωνιστική της Euroleague. Οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή με τους γηπεδούχους να βρίσκουν κάποιες καλές στιγμές αλλά χωρίς να… φοβίσουν τον πολύ πιο ποιοτικό Παναθηναϊκό AKTOR.

Κορυφαίος για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν ήταν για ακόμα μία φορά ο Ματίας Λεσόρ (19 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ) που πήρε μέρος στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς δεδομένης της απουσίας του Κώστα Αντετοκούνμπο και αν μη τι άλλο δεν απογοήτευσε τους φίλους της ομάδας. Δίπλα στον Γάλλο βρίσκεται ένας από τους πιο φορμαρισμένους Έλληνες παίκτες, ο Κωνσταντίνος Μήτογλου (17 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ) που δεν σταματά να κάνει καλές εμφανίσεις στην φετινή Euroleague, ενώ ο Κώστας Σλούκας δεν δίστασε να μας θυμίσει για τι είναι ικανός (17 πόντοι, 10 ασίστ).

Από πλευράς γηπεδούχων ξεχώρισαν οι Ντέγιαν Νταβίντοβατς (19 πόντοι, 2 ριμπάουντ) και Νεμάνια Νέντοβιτς (19 πόντοι, 7ασίστ) που δεν τα παράτησαν ούτε στιγμή και έδωσαν ό,τι αντοχές και δυνάμεις είχαν προκειμένου να μην αφήσουν το παιχνίδι να χαθεί.

Με μόλις τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου η ομάδα του Αταμάν έχει δικαίωμα να «κοιτάει» την τετράδα και να ελπίζει στο πλεονέκτημα έδρας ενόψει των playoffs, εκμεταλλευόμενη και την ήττα του Ολυμπιακού από της Αναντολού Εφές με 85-72. 

Πλέον το μόνο που μένει είναι να «προστατέψει» την έδρα του την ερχόμενη Πέμπτη (22/03) κόντρα στην Μπαρτσελόνα ενώ ακολουθεί η αναμέτρηση με τη Βίρτους Μπολόνια στην Ιταλία. Τα τελευταία δύο παιχνίδια για το «τριφύλλι» είναι με την Μπάγερν στη Γερμανία ενώ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με το ματς απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ.

Οι περίοδοι: 20-29, 21-22, 15-19, 20-19

Άρης Κωνσταντινίδης

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό