12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δεν θα συναντιόμουν ποτέ με τον Αντώνη Ρέμο

Ειδήσεις Ελλάδα

«Μου αρέσει να συνεργάζομαι με αυθεντικά λαϊκά πρόσωπα»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και στον Νίκο Συρίγο μίλησε ο Γιάννης Κότσιρας για την ζωή του και τα επαγγελματικά του.Τοποθετήθηκε επίσης για τα Τέμπη, την πρόσφατη γυναικοκτονία, τους πολιτικούς και την αστυνομία. Επιπλέον αποκάλυψε γιατί δεν θα συνεργαζόταν ποτέ με τον Αντώνη Ρέμο.

«Δεν έχω άγχος αν η νέα μου δουλειά «Παράθυρο στο άπειρο», θα κάνει επιτυχία, έχω κάνει αρκετές, δεν μου λείπει άλλη μία. Το μόνο που με εν διαφέρει είναι να ακουστεί. Το εύπεπτο στην μουσική υπήρχε πάντα. τα τελευταία χρόνια όμως έχει χαθεί το πιο σκεπτόμενο. Σε αυτή την εποχή υπάρχουν τεράστια κοινωνικά θέματα και προβλήματα πολιτισμού. Είναι σημαντικό να γίνονται τέτοιες δουλειές για να υπάρχει αντίβαρο. Όλα χρειάζονται. Το να μαλώνουμε για το ποιος έγραψε το «τα τα τα» είναι ακρότητα. Ας μην είμαστε επιθετικοί με ανθρώπους που μπορεί να έχουν προβλήματα. Κάποια στιγμή έκανα μια πλάκα αλλά δεν μπήκα σε κανένα παιχνίδι», είπε αρχικά ο Κότσιρας.

Ρωτήθηκε αν έχει ακούσει τραπ ο Γιάννης Κότσιρας. «Φυσικά και έχω ακούσει. Δεν είναι το μοναδικό είδος που μιλάει για άσχημα πράγματα. Όταν ένα παιδί ακούει τον εξευτελισμό της γυναίκας, που τον παρουσιάζουν ως κάτι φυσιολογικό, γίνεται συνείδηση. Δεν μπορούμε να αναρωτιόμαστε όταν εξευτελίζουν μία γυναίκα, γιατί μετά σκοτώνουν μία κοπέλα έξω από ένα ΑΤ με τους αστυνομικούς να αράζουν», δήλωσε.

Για την δολοφονία της 28χρονης στο ΑΤ αλλά και την αστυνομική βία ο Γιάννης Κότσιρας παραδέχθηκε πως, «Ήταν σοκαριστικό αυτό που έγινε με την Κυριακή. Αυτό που συνέβη ήταν αναμενόμενο. Όλοι ξέρουμε σε τι κοινωνία ζούμε και πώς λειτουργεί η αστυνομία. Αν ένας πολιτικός έπαιρνε και έλεγε ότι ο Ρουβικώνας ετοιμάζεται να του πετάξει χαρτάκια, θα έτρεχαν όλοι να τους πλακώσουν στο ξύλο. Η Κυριακή φώναζε αλλά δεν πήγε κανένας αστυνομικός. Δεν νιώθω πιο «ήσυχος» που έχω αγόρια, η ευθύνη είναι τεράστια. Πρέπει να τα μάθεις πώς να δρουν σε αυτή την περίεργη κοινωνία».

Επίσης αναφέρθηκε στο ζήτημα των Τεμπών. «Έχω τεράστιο θυμό μέσα μου για τα Τέμπη και προσπαθώ να μιλάω ψύχραιμα γιατί αν πεις κάτι γίνεται κανιβαλισμός. Σε αυτή την χώρα ζούμε από θαύμα και αυτό συνεχίζει να συμβαίνει. Οι βασικοί υπεύθυνοι για τα Τέμπη, που είναι καθαρά πολιτικό θέμα, δεν θα βρουν την ησυχία τους σε αυτή την φάση. Οι υπεύθυνοι για τα Τέμπη δεν θα την γλιτώσουν από κανέναν., θα είμαστε δίπλα στην Μαρία Καρυστιανού και σε όλους τους γονείς», τόνισε.

Για τη συνεργασία με του Φίλιππου Πλιάτσικα με τον Αντώνη Ρέμιο είπε: «Σε επίπεδο δισκογραφίας δεν έχω πρόβλημα, αλλά σε επίπεδο νυχτερινής εμφάνισης θα ήταν πολύ δύσκολο. Μου αρέσει να συνεργάζομαι με αυθεντικά λαϊκά πρόσωπα. Είχα συνεργαστεί με την Χαρούλα Αλεξίου, με τον Δημήτρη Μητροπάνο σε μεγάλους χώρους, οπότε δεν νομίζω ότι θα συναντιόμουν ποτέ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό