16.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πολύ ξύλο στην Πορτογαλία και αναβολή αγώνα λόγω έλλειψης αστυνομικών!

Ειδήσεις Ελλάδα

Έξω από το γήπεδο της Φαμαλικάο όπου θα διεξαγόταν ο αγώνας με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, υπήρξαν μεγάλης έκτασης επεισόδια που έφεραν την αναβολή της αναμέτρησης, αλλά και την αντίδραση των αστυνομικών!

1
SHARES

Δε θα διεξαχθεί το Φαμαλικάο-Σπόρτινγκ Λισαβόνας, λόγω σοβαρών επεισοδίων έξω απ’ το γήπεδο. Αποτέλεσμα ήταν να υπάρχουν έξι τραυματίες όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Πορτογαλία, με τον έναν εξ αυτών να φέρεται να είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση.

Τα επεισόδια έγιναν ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων. Αποτέλεσμα των θλιβερών γεγονότων, δεν ήταν η απ’ ευθείας αναβολή της αναμέτρησης όμως. Η Πορτογαλική λίγκα ήθελε να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση, παρά τα σοβαρά επεισόδια.

Τελικά οι αστυνομικές δυνάμεις ήταν αυτές που αντέδρασαν. Συγκεκριμένα πολλοί αστυνομικοί θέλοντας να δείξουν πως δεν πάει άλλο με αυτή την κατάσταση, δήλωσαν ασθένεια για να φύγουν απ’ το σημείο και να διαμαρτυρηθούν με το συγκεκριμένο τρόπο.

Έτσι μετά και τη σοβαρότητα των επεισοδίων, αποφασίστηκε πως δεν επαρκούν οι αστυνομικές δυνάμεις για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης. Τότε η πορτογαλική λίγκα ανακοίνωσε την αναβολή, με αιχμές για τη στάση της αστυνομίας μάλιστα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό