21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πολλές φορές έχω βρεθεί στο επίκεντρο αρνητικής κριτικής, δεν κάθομαι κι εγώ στο σπίτι μου

Ειδήσεις Ελλάδα

“Η εμμονή από κάποιους τώρα, όπως βλέπω, αναθερμαίνεται” υπογραμμίσει η Ιωάννα Μαλέσκου.

Λίγο πριν επανέλθει στην μικρή οθόνη με το νέο πρότζεκτ του OPEN, Tv Queen, η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον Μιχάλη Ροδόπουλο όπου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις αρνητικές κριτικές και τα έντονα σχόλια που της έχει ασκήσει ο Βαγγέλης Περρής.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω αρνητικά για τους άλλους, προσπαθώ να εκμαιεύσω τα θετικά τους στοιχεία. Δεν μπορώ τους άνευ λόγου διαπληκτισμούς.

Μου αρέσει να είμαι σε περιβάλλοντα υγιή, θα έλεγα κυρίως που διαπνέονται από την καλή προαίρεση. Γενικά στη ζωή μου δεν θέλω τίποτα αρνητικό στον τρόπο που εκφράζομαι» εξήγησε, αρχικά, η παρουσιάστρια.

Υπήρξε ωστόσο εμμονή από κάποιους

Και τώρα, όπως βλέπω, αναθερμαίνεται. Μα δεν κάθομαι κι εγώ στο σπίτι μου. Πολλές φορές έχω βρεθεί στο επίκεντρο αρνητικής κριτικής και μάλιστα επισταμένης από ανθρώπους που λες «εντάξει, φτάνει πια».

Ο Βαγγέλης Περρής, για παράδειγμα, είναι ανάμεσα σε αυτούς που αγαπάνε να σε μισούν.

Τυχαίνει να μιλάει για μένα με τα χειρότερα λόγια, χωρίς καν να με γνωρίζει. Αφιερώνει συχνά κομμάτι της ενέργειας και της σκέψης του για να τεκμηριώσει την άποψη του, ότι δηλαδή είμαι ακατάλληλη για την τηλεόραση, για κάτι σοβαρό τουλάχιστον.

Προφανώς θεωρώντας ότι ο ίδιος που με κρίνει είναι κατάλληλος, σοβαρός και επιτυχημένος. Θεωρώ «Περρη – ττο» να απαντάω σε κάθετι που λέγεται για μένα. Τον ευχαριστώ όμως για τον χρόνο και τη φαιά ουσία που καταναλώνει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό