20.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Αφροδίτη Σκαφίδα – Πύρρος Δήμας: Σε ποιον μοιάζει η κόρη τους; – Το όνομα που θα πάρει

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της βιώνει η Αφροδίτη Σκαφίδα, καθώς την περασμένη Παρασκευή απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Την Τρίτη μάλιστα η Αφροδίτη Σκαφίδα πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο μαζί με τη νεογέννητη κορούλα της.

Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα έκαναν τις πρώτες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και αποκάλυψαν το όνομα του μωρού τους.

«Τα συναισθήματα είναι χαρά, συγκίνηση, απεριόριστη. Είχα μια δύσκολη γέννα, χρειάστηκε να την πάρουν με καισαρική αλλά όλα πήγαν καλά. Το όνομα που θα πάρει η κόρη μας είναι Ελευθερία, από τη μαμά του Πύρρου που την χάσαμε στο πρώτο ραντεβού μας. Οφείλω να δώσω το όνομα της μαμάς του στην κόρη μας», είπε αρχικά η Αφροδίτη Σκαφίδα.

«Πάντα υπάρχει άγχος, εγώ το έχω ζήσει πέντε φορές. Δόξα το Θεώ είμαστε πολύ χαρούμενοι, παίρνουμε το παιδάκι μας στο σπίτι και συνεχίζουμε. Δεν μπήκα στον τοκετό, σε κανέναν δεν έχω μπει. Μοιάζει στην Αφροδίτη. Τα άλλα μου παιδιά περιμένουν να γνωρίσουν τη μικρή τους αδελφή. Τα μεγάλα είναι στην Αμερική, ο μικρός μου γιος περιμένει πως και πώς, έχει φτιάξει και το παιδικό δωμάτιο», ανέφερε με τη σειρά του ο Πύρρος Δήμας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό