12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Πιστεύω στο κάρμα, πρέπει να παίζουμε πάντα για τη νίκη»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ντέρμπι που σίγουρα δεν είχε τον χαρακτήρα του «must win» όπως τα προηγούμενα έξι ραντεβού του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού AKTOR φέτος, αλλά σίγουρα κάθε νίκη σε τέτοια ματς μετράει. Οι «πράσινοι» υποδέχθηκαν τους Πειραιώτες για τον τρίτο γύρο της Basket League και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, κάνοντας το 3/3 φέτος στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός αν και είχε φτάσει να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 17 πόντους, είχε κάνει την ανατροπή, με τους γηπεδούχους βέβαια, να ανακτούσαν άμεσα το προβάδισμα. Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο Αϊζάια Κάνααν. Ο Αμερικανός γκαρντ, μίλησε μετά το ματς στο flash.gr, όχι μόνο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό AKTOR, αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα του παίζει πάντα για τη νίκη, ανεξάρτητα του ποιος είναι ο αντίπαλος.

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό AKTOR: «Σίγουρα δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό AKTOR, γιατί έπαιξε πολύ καλά στην έδρα του και πήρε τη νίκη».

Eurokinissi

Για το αν θεωρεί ένα καλό τεστ ενόψει των αγώνων με την Μπαρτσελόνα το ματς κόντρα στους «πράσινους»: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αλλά σίγουρα ήταν ένα καλό τεστ, μιας και παίξαμε κόντρα σε μία καλή ομάδα της Euroleague. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για την Μπαρτσελόνα που θα αντιμετωπίσουμε σε μία βδομάδα, μιας και πρόκειται για ένα εξαιρετικό σύνολο. Πάντα είναι καλό να παίζουμε κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους, γιατί μας προετοιμάζει κατάλληλα για τις μεγάλες στιγμές».

flash.gr

Για το γεγονός ότι το ματς δεν είχε μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι: «Όταν βγαίνουμε στο παρκέ, παίζουμε πάντα για τη νίκη, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Πιστεύω στο κάρμα, οπότε θεωρώ λάθος να είμαστε χαλαροί σε κάποια ματς και σε άλλα να παίζουμε στο 100%. Όποιο ματς και αν έχουμε μπροστά μας, είτε είναι με κορυφαία ομάδα της Euroleague, είτε με ομάδα από τις τελευταίες θέσεις του ελληνικού πρωταθλήματος, πάντα προσπαθούμε να κερδίσουμε».

Για τη δική του αγωνιστική κατάσταση: «Σίγουρα θέλω να βρίσκομαι σε καλό μομέντουμ τώρα που ξεκινάνε τα play offs. Γενικά σαν ομάδα θέλουμε να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ο καθένας μας θέλει να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, προκειμένου να είναι έτοιμος να βοηθήσει κατάλληλα την ομάδα στα επόμενα παιχνίδια».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό