16.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Athens Fashion Week: Ποιοι επώνυμοι έδωσαν το «παρών» στο λαμπερό show της Elisabetta Franchi

Ειδήσεις Ελλάδα

Το απόγευμα του Σαββάτου 20/4 ξεκίνησε η μεγαλύτερη γιορτή μόδας στην Ελλάδα, το 34ο Athens Fashion Week, που θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη 24/4.

Η αυλαία του Athens Fashion Week 2024 άνοιξε στο Ζάππειο Μέγαρο με την έκθεση «Η Μόδα και Ολυμπιακοί Αγώνες, Αθήνα 2004 – Παρίσι 2024».

Η έκθεση αποτυπώνει τις σημαντικότερες στιγμές της μόδας τα τελευταία 20 χρόνια με αναφορές από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα, το Πεκίνο, το Λονδίνο, το Ριο ντε Τζανέιρο, το Τόκιο αλλά και τους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και με έμφαση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Στο χώρο φιλοξενούνται και οι δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών που με έμπνευση από τους Ολυμπιακούς Αγώνες σχεδίασαν μια δημιουργία αφιερωμένη σε αυτή την ενέργεια.

Σπύρος Καπράλος, Όλγα Κεφαλογιάννη, Τόνια Φουσέκη

Ακολούθησε η επίδειξη της διάσημης Ιταλίδας σχεδιάστριας Elissabetta Franchi. Tο επιτυχημένο ιταλικό brand, με 140 μπουτίκ ανά τον κόσμο, επιλέγουν μερικές από τις μεγαλύτερες σταρ όπως η Angelina Jolie, η Kate Hudson, η Jessica Alba, η Emily Blunt, η Jennifer Lopez, η Lady Gaga, Kardashians.

Στο εντυπωσιακό show της Elissabetta Franchi παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι: Chris Lavish, Στέλλα Μέλιγκαν, Άντζελα Γκερέκου, Μαρία Βοσκοπούλου, Μιχάλης Ζαμπίδης, Περικλής Κονδιλάτος, Δέσποινα Μοιραράκη, Ορσαλία Παρθένη, Τόνια Κούμπα, Βασιλική Μιλλούση, Κίμ Κίλιαν, Κατερίνα Θάνου, Γεωργία Σιακαβάρα, Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Δείτε φωτογραφίες:

Chris Lavish

Στέλλα Μέλιγκαν
Μαρία Βοσκοπούλου, Άντζελα Γκερέκου
Μιχάλης Ζαμπίδης
Περικλής Κονδιλάτος
Ορσαλία Παρθένη, Δέσποινα Μοιραράκη
Τόνια Κούμπα
Βασιλική Μιλλούση
Κίμ Κίλιαν

Η Κίμ Κίλιαν έδωσε το «παρών» και στις δύο επιδείξεις μόδας, «Elisabetta Franchi» και «Kathy Heyndels», που έγιναν την πρώτη ημέρα του 34ου Athens Fashion Week. Η Κίμ Κίλιαν για τα shows επέλεξε να φορέσει φόρεμα Kathy Heyndels & Marios Togos, παπούτσια Giuseppe Zanotti και τσάντα Rodo.

Κατερίνα Θάνου, Κίμ Κίλιαν
Γεωργία Σιακαβάρα, Κωνσταντίνος Πλεύρης

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό