19.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Άλλα παρήγγειλαν κι άλλα παραλάμβαναν

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια 42χρονη γυναίκα, κάτοικος Λειβαδιάς, κατηγορείται ότι πωλούσε μέσω διαδικτύου ενδύματα και υποδήματα για τα οποία οι πελάτες κατά την παραλαβή τους διαπίστωναν ότι είναι άλλα, ευτελούς αξίας. Από την ΕΛΑΣ εξιχνιάστηκαν 38 περιπτώσεις απάτης με υπολογιστή, οι οποίες διαπράχθηκαν από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο 2023 σε βάρος πολιτών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και σε περιοχές της επαρχίας.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε η 42χρονη γυναίκα, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτες κατ’ εξακολούθηση από άτομα που διαπράττουν τέτοιες πράξεις κατά συρροή και κατά συνήθεια. Όπως διαπιστώθηκε κατά την προανάκριση, η 42χρονη διαμένει στη Λιβαδειά Βοιωτίας, ενώ διατηρεί κατάστημα που δραστηριοποιείται στο λιανικό εμπόριο, στην ίδια πόλη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όλα ξεκίνησαν από μια καταγγελία που έγινε από μια γυναίκα, στο Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας – Πικερμίου, στις αρχές του Αυγούστου, όταν παρήγγειλε παπούτσια γνωστής φίρμας αλλά τελικά παρέλαβε προϊόν άλλης ποιότητας.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα της ΕΛΑΣ έχει διαπιστωθεί η εμπλοκή της κατηγορούμενης σε 38 περιπτώσεις απάτης σε βάρος πολιτών σε Αθήνα, Ζωγράφο, Βύρωνα, Παλαιό Φάληρο, Άλιμο, Αγία Παρασκευή, Γέρακα, Βριλήσσια, Μελίσσια, Αρτέμιδα Μαρκόπουλο, Κορωπί, Λαγονήσι, Πετρούπολη, Αιγάλεω, Καλλιθέα, Κορυδαλλό, Πειραιά, Σαλαμίνα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Φάρσαλα, Λιβαδειά, Χαλκίδα, Ρόδο και Κιάτο Κορινθίας.

Για τον τερματισμό της παράνομης δράσης της αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ραφήνας – Πικερμίου με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Λιβαδειάς και παρουσία δικαστικού λειτουργού, πραγματοποίησαν χθες, Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023, έρευνες σε επαγγελματικό χώρο και οικία κατά τις οποίες κατασχέθηκαν χρεωστική κάρτα τράπεζας και δύο συσκευασίες τηλεφωνικής σύνδεσης.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό