18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

‘Η Παρί είναι το φαβορί, είναι ικανή να κατακτήσει το Champions League’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗ
10.04.2024 | 11:18

Ο Τσάβι στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Αλαβές
2024 ALVARO BARRIENTOS / AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να κάνει το βράδυ της Τετάρτης (10/04) στο Παρκ ντε Πρενς το βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League, με τον Τσάβι να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου πως η Παρί είναι το μεγάλο φαβορί.

Η Παρί υποδέχεται το βράδυ της Τετάρτης (10/04) την Μπαρτσελόνα στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στα προημιτελικά του Champions League.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Τσάβι εκθείασε τον Λουίς Ενρίκε, ενώ υποστήριξε ότι οι Παριζιάνοι είναι το μεγάλο φαβορί κι όχι η ομάδα του.

“Δεν μπορούμε να προβλέψουμε τι θα συμβεί. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε τον έλεγχο. Ο Λουίς Ενρίκε έχει πολλές επιλογές, θα τις χρησιμοποιήσει.

Δοκίμασε τριπλέτα στην άμυνα. Η Παρί είναι μεγάλη ομάδα, πιστεύω ότι είναι φαβορί. Δεν είναι στρατηγική.

Είναι φαβορί γιατί έχουν τον Ντεμπελέ. Είναι μια μεγάλη ομάδα ικανή να κερδίσει το Champions League. Γνωρίζω καλά το Κατάρ και στόχος τους είναι να το κερδίσουν.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γιατί έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την τελευταία φορά που ήμασταν στα προημιτελικά. Είπα ότι μπορούμε να στοχεύσουμε σε αυτόν τον στόχο. Είμαστε σε καλό μέρος.

Ο Λουίς Ενρίκε μπορεί επίσης, να κερδίσει γιατί η Παρί έχει έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Αλλά θέλουμε να τους νικήσουμε”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό