20.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ο Παναιτωλικός έβγαλε ανακοίνωση για τα 100 χρόνια ΑΕΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός προέβη σε μια πολύ όμορφη κίνηση που δείχνει έμπρακτα τον σεβασμό και την υπόληψη προς την ομάδα της ΑΕΚ που γιορτάζει τα 100α της γενέθλιας. Η ομάδα των Αγρινιωτών μέσα από μια ανακοίνωσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εύχεται στην «ένωση» για τον έναν της αιώνα και τις δίνει τις καλύτερες ευχές.

Aκόμη η φωτογραφία που έχουν επιλέξει να συνδυάζεται με αυτό τους το ποστ, και έχουν γραμμένες πάνω τις λέξει που υμνούν την ΑΕΚ από τη ίδρυση της: «Μνήμη, Περηφάνια, Επιτυχίες».

Η σχετική ανακοίνωση: της ΠΑΕ Παναιτωλικού: «Τις καλύτερες ευχές μας στην οικογένεια της ΑΕΚ για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου».

Μια πολύ όμορφη κίνηση από τα «καναρίνια» που πραγματικά δείχνουν το αίσθημα που θα έπρεπε να υπάρχει ανέκαθεν στα Ελληνικά γήπεδα, τόσο ανάμεσα στους οπαδούς  αλλά όσο και ανάμεσα στις ομάδες, όπου από εκείνες ξεκινάει και το παράδειγμα για ένα καλύτερο κλίμα στο ποδόσφαιρο αλλά και περισσότερο φιλικό.

Η ομάδα της ΑΕΚ, γιόρτασε το Σάββατο (13/4) τα 100α της γενέθλια στο γήπεδό της στην Νέα Φιλαδέλφεια. Χιλιάδες αεκτζήδες,είχαν καταφθάσει στο στάδιο για να γιορτάσουν εκείνη την πολύ σημαντική ημέρα για την «ένωση» και είδαν από κοντά τους παλιούς αλλά και τους «νέους» θρύλους του ποδοσφαίρου της ΑΕΚ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό