22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ο Παναθηναϊκός θέλει 20 εκατ. ευρώ για να πουλήσει τον Ιωαννίδη στην Σπόρτινγκ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» περιουσιακά στοιχεία που διαθέτει το ελληνικό ποδόσφαιρο και τα πορτογαλικά μέσα αποκάλυψαν το ποσό που ζήτησε ο Παναθηναϊκός για να τον πουλήσει στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Ο Έλληνας φορ πραγματοποιεί μία φοβερή χρονιά φέτος, η οποία τον έχει δει να βελτιώνεται αφάνταστα, ενώ παράλληλα έχει καταπληκτική παρουσία τόσο στο Europa League, όσο και στα προκριματικά του Euro απέναντι σε «μεγαθήρια» όπως η Γαλλία και η Ολλανδία. Όπως είναι φυσικό, αρκετές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους προς εκείνον και τα χαρακτηριστικά που προσφέρει είναι περιζήτητα στους σέντερ φορ της εποχής μας.

Μπορεί να παίξει με την μπάλα κάτω, έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, καλά τελειώματα, πιέζει πολύ και έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει την ομάδα του να βγάλει την μπάλα από την άμυνα, γυρνώντας και πιο πίσω στον αγωνιστικό χώρο αν και όποτε χρειαστεί. Έτσι, ο Μπρούνο Αντράντε, έγκριτος δημοσιογράφος του CNN Portugal, αποκάλυψε πως το «τριφύλλι» έχει ζητήσει 20 εκατ. ευρώ από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για να τον πουλήσει.

Η πορτογαλική ομάδα θεωρείται – σχεδόν – δεδομένο πως θα χάσει τον επιθετικό της αυτό το καλοκαίρι, Βίκτορ Γκιέκερες, ο οποίος έχει 22 γκολ και 10 ασίστ έως τώρα στη σεζόν και τον κοστολογεί στα 100 εκατ. ευρώ περίπου, το ποσό δηλαδή που αναγράφεται στο συμβόλαιό του ως η ρήτρα αποδέσμευσής του.

Ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, έχει ξεκαθαρίσει στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας πως θέλει 15 εκατ. ευρώ για τον Φώτη Ιωαννίδη και 5 εκατ. ευρώ σε μπόνους για γκολ και επίτευξη στόχων. 

Η ασυναγώνιστη σεζόν που διανύει ο Φώτης Ιωαννίδης και τα βλέμματα από Σεβίλλη και Αταλάντα

Η ραγδαία εξέλιξη του Φώτη Ιωαννίδη δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη. Ο Έλληνας φορ μετράει φέτος 12 γκολ και 5 ασίστ στο πρωτάθλημα, όντας στην 4η θέση του πίνακα των σκόρερ, ενώ απουσίασε και για περίπου 1.5 μήνα στα μέσα του Ιανουαρίου. Έχει πετύχει άλλο ένα γκολ στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ έχει σκοράρει 7 φορές στην Ευρώπη!

Τα δύο είχαν προέλθει στα προκριματικά του Champions League απέναντι σε Ντνίπρο και Μαρσέιγ, ενώ τα άλλα 5 στους ομίλους του Europa League (Βιγιαρεάλ, Ρεν και Μακάμπι Χάιφα). Παράλληλα, μετράει και δύο γκολ στα προκριματικά του Euro με την Εθνική Ελλάδας, ανεβάζοντας την συνολική συγκομιδή του στα 22 γκολ και τις 6 ασίστ!

Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια πηγή αναφέρει πως τόσο η Σεβίλλη από την Ισπανία, όσο και η Αταλάντα από την Ιταλία ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη κι έχουν στείλει ανθρώπους στην Ελλάδα, ώστε να τον παρακολουθήσουν από κοντά. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό