20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Βιρτς είναι το παιδί «θαύμα» της Λεβερκούζεν και ο… mr. Ασίστ της Ευρώπης

Ειδήσεις Ελλάδα

Ονειρική χρονιά που δεν έχει προηγούμενο για τη Λεβερκούζεν. Οι «ασπιρίνες» με τη νίκη τους κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης κατέκτησαν μαθηματικά το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους και ο Τσάμπι Αλόνσο έγινε… θεός της ομάδας. Η γερμανική ομάδα παίζει φανταστικό ποδόσφαιρο, παραμένει αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις και μοιάζει ασταμάτητη.

Ένας από τους παίκτες που έχουν εντυπωσιάσει με την πορεία τους στη Λεβερκούζεν και θεωρείται ένα από τα next big thing του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, είναι ο Φλόριαν Βιρτς. Ο 20χρονος επιθετικός, είχε απασχολήσει την Ευρώπη από τις πρώτες χρονιές που αγωνιζόταν.

Το 2022 ο Βιρτς τραυματίστηκε σοβαρά, έχασε μεγάλο μέρος της σεζόν, ωστόσο επέστρεψε πιο δυνατός από ποτέ. Είναι ο μοναδικός παίκτης φέτος στην Bundesliga που έχει διψήφιο αριθμό γκολ (11) και ασίστ (10) σε 29 αγωνιστικές, ενώ έχει τις περισσότερες ασίστ από τους παίκτες στα top 5 πρωταθλήματα της Ευρώπης (18 σε όλες τις διοργανώσεις).

Όχι μόνο αυτό, αλλά έχει αποδείξει ότι είναι άνθρωπος… ασίστ. Από τότε που επέστρεψε από τον τραυματισμό του έχει τις περισσότερες ασίστ στα top 5 πρωταθλήματα. Ένας ποδοσφαιριστής… διαμάντι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό