15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ξεκίνησε η έκδοση των vouchers για τους δικαιούχους του προγράμματος

Ειδήσεις Ελλάδα

Ενεργή είναι η διαδικασία έκδοσης επιταγών (vouchers) για τους Δικαιούχους των Α’ και Β’ Κύκλων των Κατηγοριών Ενέργειας 5 και 6 του Προγράμματος ΙΙΙ «Ψηφιακές Συναλλαγές» του υπουργείου Οικονομικών.

Για την έκδοση των vouchers για τις «Ψηφιακές Συναλλαγές», ο κάθε δικαιούχος θα πρέπει να εισέλθει στον λογαριασμό του στο gov.gr (στην Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Υποβολής Αίτησης Χρηματοδότησης) και να επιλέξει το πεδίο «Έκδοση & Διαχείριση Επιταγών», ακολουθώντας προσεκτικά τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

Επισημαίνεται ότι:

Οι δικαιούχοι δύναται να εκδίδουν μία ή περισσότερες επιταγές, με αθροιστική αξία (όλες μαζί) έως το συνολικό εγκεκριμένο ποσό ενίσχυσής τους.

Η δυνατότητα έκδοσης επιταγών θα είναι ενεργή καθ’ όλη τη διάρκεια του Προγράμματος, σύμφωνα με τις επιμέρους προθεσμίες πραγματοποίησης αγορών προϊόντων και υπηρεσιών ανά Κατηγορία Ενέργειας. Προτείνεται, ως καλή πρακτική, οι δικαιούχοι να εκδίδουν τις επιταγές τους, αφού έχουν επιλέξει προϊόν προς αγορά και γνωρίζουν την αξία τιμολόγησης και αντίστοιχης επιχορήγησης (ανά τιμολόγιο).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό