22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ξανά μαζί σε νυχτερινή έξοδο

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια σπάνια νυχτερινή συνάντηση της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη έβαλε… φωτιά στα φωτογραφικά “κλικ”, αφού είχαμε καιρό να δούμε μαζί το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι στον ίδιο χώρο. Η συνάντηση αυτή έγινε πριν απο λίγες μέρες στο νυχτερινό μαγαζί Botoxe, όπου οι δυο τους διασκέδαζαν σε διαφορετικές παρέες. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν καλεσμένος του Νίκου Βέρτη, ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία εκείνο το βράδυ γιόρταζε τα γενέθλιά της στο ίδιο μαγαζί.

Από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν, και οι δυο τους ήταν πολύ θερμοί μεταξύ τους και δεν σταμάτησαν να ανταλάσσουν αγκαλιές και χαμόγελα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες τα τραπέζια τους ήταν πολύ κοντά και έτσι όλο το βράδυ μιλούσαν και γελούσαν μεταξύ τους, ενώ κάποια στιγμή οι παρέες τους ενώθηκαν και διασκέδασαν όλοι μαζί. 

Να θυμίσουμε ότι η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν ζευγάρι από το 2010 μέχρι και το 2021, όταν οι δυο τους ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους μέσω της εφημερίδας, Espresso όπου είχαν δηλώσει: «Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι’ αυτό το λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί». Έκτοτε, οι δυο τους μιλούν με πολύ όμορφα λόγια ο ένας για τον άλλον αφού από την πρώτη στιγμή διατηρούσαν πολύ καλές σχέσεις μεταξυ τους. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό