12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ντούσαν Σάκοτα: Ανακοίνωσε το τέλος της σπουδαίας καριέρας του (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ειδήσεις Ελλάδα

Ηταν γνωστό ότι ο Ντούσαν Σάκοτα τα τελευταία δύο χρόνια είχε αποχωρήσει από τα παρκέ. Σήμερα το έκανε και επίσημα κατανοητό ότι τέλος το μπάσκετ, από τη θέση του αθλητή τουλάχιστον. Ο πρώην αρχηγός της ΑΕΚ έδωσε το «παρών» στην κλήρωση των ομίλων του BCL και εκεί είπε πως «είτε επίσημα, είτε ανεπίσημα έχω σταματήσει το μπάσκετ, μολονότι δε το έχω πει δημόσια. Κρατάω όμως πάντα ανοιχτή την πόρτα για το μπάσκετ».

Από το 2020 είχε να αγωνιστεί ο Σάκοτα και η αλήθεια είναι πως σταμάτησε την καριέρα του με μία μικρή πικρία, καθώς θα ήθελε να «κρεμάσει» τη φανέλα του παίζοντας στην ΑΕΚ.

Ο Ντούσαν Σάκοτα λοιπόν, έβαλε έστω κι έτσι επίσημο τέλος στην εξαιρετική του μπασκετική πορεία. Ξεκίνησε παίζοντας στα εφηβικά της ΑΕΚ και μετά έπαιξε σε Παναθηναϊκό, Πανιώνιο, Σκαβολίνι, Οστάνδη, Ενισέι, Βαρέζε, ΑΕΚ και Μούρθια.

Οι στιγμές του με την ΑΕΚ συγκλονιστικές, φορώντας τη φανέλα της από το 2014 έως το 2019: μαζι της κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας και το BCL το 2018 και φυσικά το Διηπειρωτικό του 2019 στη Βραζιλία.

Το 2017 και το 2018 αναδείχθηκε στην καλύτερη πεντάδα του BCL, ενώ το 2017 ήταν πρώτος σε ποσοστό στις ελεύθερες βολές στο ελληνικό πρωτάθλημα με 95%.

Ας θυμηθούμε μερικές στιγμές του 36χρονου σήμερα Ντούσαν Σάκοτα, ενός μαχητή της ζωής, με τη φανέλα της ΑΕΚ:  

 

 

 

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό