16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Να σταματήσουμε να προωθούμε τις ηλιθιότητες»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο δημοσιογράφος απάντησε σε σχόλια που έκανε η YouTuber για τον ίδιο

Τη δική του απάντηση στα απρεπή σχόλια που έκανε προς το πρόσωπό του η Super Κική, έδωσε με δηλώσεις του σήμερα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Η γνωστή YouTuber, καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη, αναφέρθηκε με απαξιωτικά λόγια για τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως «αν δεν ήταν στο πάνελ της Φαίης Σκορδά με τα παρακάλια, θα χτυπούσε παντού τις πόρτες για να ζητήσει δουλειά». «Αρχικά, είναι ανακριβές αυτό που λέει. Δεν είμαι στη Φαίη με τα παρακάλια. Και δεύτερον, γιατί να χτυπήσω τη δική της πόρτα για το οτιδήποτε; Να σταματήσουμε να προωθούμε τις ηλιθιότητες», δηλώνει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Να έχουμε λιγότερους ηλίθιους ανθρώπους στην τηλεόραση. Γενικά, δεν θέλω να ασχολούμαι με τέτοια άτομα, δεν με αφορά καθόλου αυτή η ψευτομαγκιά και η ελαφρότητα με την οποία λένε κάποια πράγματα», συμπληρώνει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ. «Δεν υπάρχει περίπτωση να κινηθώ νομικά για τέτοια θέματα. Αυτό είναι στα όρια του cringe, ας κάνει και ας λέει ό,τι θέλει», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τη Super Κική.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό