22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αποβλήθηκε ο Λεσόρ μόλις μετά από 15 λεπτά αγώνα όντας φανερά εκνευρισμένος

Ειδήσεις Ελλάδα

Παναθηναϊκός AKTOR και Άρης διασταυρώνουν τα ξίφη τους το απόγευμα του Σαββάτου (18:00, 17/02, COSMOTE SPORT 5 HD) δίνοντας μια δυνατή μάχη με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας που διεξάγεται στο Κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου της Κρήτης.

Οι «πράσινοι» έχουν τον πρώτο λόγο στο ημίχρονο, όμως κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου, έχασαν τον Ματίας Λεσόρ ένεκα αποβολής.

Πιο συγκεκριμένα, μόλις στο 16′, ο δυναμικός Γάλλος σέντερ δέχτηκε τεχνική ποινή η οποία ήταν η δεύτερη προσωπική του, με αποτέλεσμα οι διαιτητές να τον αποβάλουν. Αιτία αποτέλεσε ένα αντιαθλητικό φάουλ το οποίο κέρδισε ο Λεσόρ από τον Λευτέρη Μποχωρίδη.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος δεν συγκράτησε τα νεύρα του με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της αναμέτρησης του ημιτελικού, με τους συμπαίκτες του αλλά και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού AKTOR να προσπαθούν να τον συγκρατούν, τη στιγμή που ο ίδιος προσπαθούσε να εξηγήσει ότι δέχτηκε σκληρό φάουλ και πως δεν άξιζε την τεχνική ποινή.

Έτσι, ο Εργκίν Αταμάν υπολογίζει στον Ντίνο Μήτογλου και τον Κώστα Αντετοκούνμπο για τη θέση «5». Στην αποστολή βρίσκεται και ο Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι που ωστόσο είναι ανέτοιμος και ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην εξάδα των ξένων, ένεκα του τραυματισμού του Λούκας Βιλντόζα στο γόνατο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό